Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Ak Parti Yalova Belediye Başkanı adayı pazar günü açıklanıyor! Cumhurbaşkanı ‘Tutuk’ diyecek

31 Mart 2024 yerel seçimlerinde en merak edilen konulardan birisi durumundaki AK Parti’nin Yalova Belediye Başkan adayı kim olacak sorusu nihayet cevabını buldu. 7 Ocak 2024 Pazar günü Haliç Kongre Merkezi’nde gerçekleştirilecek aday tanıtım toplantısına Yalova Belediye Başkanı ve AK Parti Yalova Belediye Başkanı Aday Adayı Mustafa Tutuk davet edildi

Haber Giriş Tarihi: 05.01.2024 14:36
Haber Güncellenme Tarihi: 05.01.2024 14:55
Kaynak: Yalova Hayat
https://www.yalovahayat.com/
Ak Parti Yalova Belediye Başkanı adayı pazar günü açıklanıyor!  Cumhurbaşkanı ‘Tutuk’ diyecek

Toplantıda Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Mustafa Tutuk’u resmen Yalova Belediye Başkan adayı olarak açıklayacak.
Mahalli İdareler Seçimi öncesinde, Yusuf Ziya Şener, Hüseyin Uygun, İsmail Atik ve Ahmet Uzun aday adayı olduklarını açıkladılar. Yalova Belediye Başkanı Mustafa Tutuk ise doğal aday olarak listedeki 5. aday adayı olarak yerini aldı. Ardından partide temayül yoklamalarının yanı sıra, anketler de gerçekleştirilerek teşkilatın ve halkın kimi AK Parti’den belediye başkan adayı görmek istediği araştırıldı. Yapılan tüm çalışmalar AK Parti Genel Merkezi’nde titizlikle incelendi.

AK Parti Genel Başkan Yardımcısı ve Parti Sözcüsü Ömer Çelik geçtiğimiz gün 7 Ocak 2024 Pazar günü Haliç Kongre Merkezi’nde adayların bir bölümünün açıklanacağını duyurdu. Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın katılımı ile gerçekleşecek olan toplantıya Yalova Belediye Başkanı Mustafa Tutuk da davet edildi. Tutuk burada sahneye çağırılacak ve Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan tarafından eli kaldırılarak AK Parti’nin Yalova Belediye Başkan adayı olarak açıklanacak. Böylece Yalova’da AK Parti’nin Yalova Belediye Başkan adayı kim olacak sorusu da cevabını bulmuş olacak.
Tutuk’un yapılan temayülde de, anketlerde de açık ara önde çıktığı edinilen bilgiler arasında. Yalova Belediye Başkanı Mustafa Tutuk ortaya koyduğu sosyal belediyecilik anlayışı ile de halktan büyük bir destek görüyor.
 

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.