Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

AK Parti Kadıköy Olağan Kongresi gerçekleştirildi! Kadıköy’de Murat Bakıcı dönemi

AK Parti Kadıköy 7. Olağan Kongresi Kadıköy Belediyesi Kongre Salonu’nda gerçekleştirildi. Kongrede tek liste ile başkanlığa aday olan Murat Bakıcı, AK Parti Kadıköy Belde Başkanlığı görevine seçildi

Haber Giriş Tarihi: 21.10.2024 12:05
Haber Güncellenme Tarihi: 21.10.2024 12:06
Kaynak: YALOVA HAYAT
AK Parti Kadıköy Olağan Kongresi gerçekleştirildi! Kadıköy’de Murat Bakıcı dönemi

AK Parti’de belde kongreleri başladı. Bu çerçevede AK Parti Kadıköy Belde Teşkilatı da kongreye gitti. 7.Olağan Kongreye AK Parti Yalova İl Başkanı Umut Güçlü, AK Parti Merkez İlçe Başkanı Hüseyin Özyılmaz, Yalova İl Genel Meclisi Başkanı Hasan Soygüzel, AK Parti Yalova Belediye Meclisi Grup Başkanı Fatih Şahin, parti yöneticileri ve partililer katıldı.

Kongrenin açılışında bir konuşma yapan AK Parti Yalova İl Başkanı Umut Güçlü, kongre sürecinin başladığını bu çerçevede belde ve ilçe kongrelerini başarıyla tamamladıktan sonra AK Parti Genel Merkezi tarafından belirlenecek bir tarihte il kongresini de gerçekleştireceklerini ifade etti. Yerel seçimde istedikleri sonucu elde edemediklerine de dikkat çeken Güçlü, seçimlerin geride kaldığını bundan sonra AK Parti olarak kentin her noktasına hizmet götürmeyi sürdüreceklerini dile getirdi.

Konuşmaların ardından tek liste ile gerçekleştirilen seçimde Murat Bakıcı AK Parti Kadıköy Belde Başkanlığı görevine seçildi. Kongre sonrasında görevi bir önceki dönem belde başkanı İbrahim Gür’den devralan Murat Bakıcı, partinin başarısı için elinden gelen gayreti göstereceğini ifade ederek kendisine destek veren herkese teşekkür etti.

Kaynak: YALOVA HAYAT

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.