Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

AK Parti İstanbul’da 'Büyük Filistin Mitingi' düzenleyecek!

Hamas güçlerinin başlattığı saldırılara karşılık vermeye başlayan İsrail Gazze'yi durmadan vuruyor. İsrail'in Filistin'e karşı şiddetli saldırılar sonucunda sivil halktan binlerce ölü ve yaralı var. İsrail saldırılarında artık orantısız güç kullanırken adeta sivil halkı yok sayıyor! İsrail hastane ibadethane demenden sürekli sivil halk üstüne adeta bombalar yağdırıyor. İsrail Filistin' e karşı bugün kara harekâtına başladı. İsrail-Filistin arasındaki savaşa sessizliğini bozan Ak Parti İstanbul İl Başkanlığı İstanbul’da Büyük Filistin Mitingi gerçekleştirecek. Milyonların katılacağı bu büyük mitinge Cumhurbaşkanı Reccep Tayyip Erdoğan’da katılacak.

Haber Giriş Tarihi: 23.10.2023 15:57
Haber Güncellenme Tarihi: 23.10.2023 15:57
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.yalovahayat.com/
AK Parti İstanbul’da 'Büyük Filistin Mitingi' düzenleyecek!

Hamas güçlerinin başlattığı saldırılara karşılık vermeye başlayan İsrail Gazze'yi durmadan vuruyor. İsrail'in Filistin'e karşı şiddetli saldırılar sonucunda sivil halktan binlerce ölü ve yaralı var. İsrail saldırılarında artık orantısız güç kullanırken adeta sivil halkı yok sayıyor! İsrail hastane ibadethane demenden sürekli sivil halk üstüne adeta bombalar yağdırıyor.  İsrail Filistin' e karşı bugün kara harekâtına başladı.  İsrail-Filistin arasındaki savaşa sessizliğini bozan Ak Parti İstanbul İl Başkanlığı İstanbul’da Büyük Filistin Mitingi gerçekleştirecek. Milyonların katılacağı bu büyük mitinge Cumhurbaşkanı Reccep Tayyip Erdoğan’da katılacak.

Gazze'de Katliam devam ediyor

İsrail’in Gazze Şehrini adeta abluka altına aldı. İsrail bugün sabah saatlerinde Filistin’e karşı kara harekâtına başladı.

Binlerce çocuk kadın hayatını kabederken İsrail Gazze’ye yönelik soykırımını devam ettiriyor.  Sosyal medyada çıkan ortaya çıkan görüntüler ise İsrail’in sivil halka yönelik uyguladığı zulmü adeta gözler önüne seriyor.

Erdoğan, Dünyaya Örnek Lider

Türkiye ise ilk günden bu yana ateşkes için diplomatik görüşmelerin yanına sıra gıda ve elektrik kesintisinin yaşandığı bölgeye insanı yardımları ulaştırmak için adeta seferber olmuş durumda.  Cumhurbaşkanı Reccep Tayip Erdoğan’ın önderliğinde Gazze şehri için tıbbi yardımlar ve gıda yardımları ulaştırılıyor. Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan,  çatışmaların ilk gününden itibaren Gazze'deki sivil halk için yoğun bir diplomasi trafiği gerçekleştiriyor .Cumhurbaşkanı Erdoğan sivil halk için arabulucukta önemli bir görev üstlenmiş durumda.  Cumhurbaşkanı Erdoğan, diplomasi trafiğiyle ve bütün taraflarla iletişim kurabildiği için adeta barış elçisi ve arabulucu rolünü sürdürüyor.

İstanbul'da 'Büyük Filistin Mitingi'

İsrail Filistin’e karşı saldırılarını arttırırken ve yaşanan gelişmelerden sonra Ak Parti İstanbul İl Başkanlığı hareket geçti ve bölge halkının sesini duyurmak ve Filistin’e karşı tek ses tek yürek olmak amacıyla ‘Büyük Filistin Mitingi’ düzenleme kararı aldı.  Yeşilköy Atatürk Havaalanı’nda  Millet Bahçesi’nde  düzenlenecek olan mitinge Cumhurbaşkanı Reccep Tayyip Erdoğan ve cumhur ittifakları liderlerinin de katılacağı ön görülüyor.  28 Ekim Cumartesi günü yapılacak olan mitinge ilişkin il başkanlığının yaptığı açıklamada  “İsrail vahşetine dikkat çekmek, özgür Filistin davasına destek olmak” için  mitingi düzenledikleri belirtildi.

Miting alanına milyonların gelmesi bekleniyor

Türkiye’nin her kesiminden İstanbul’da düzenlenecek bu mitinge Medya,spor sanat ve iş dünyasından da bir çok ismin katılacağı ön görülüyor. Yapılacak olan mitinge sadece İstanbul’dan değil Türkiye’nin her yerinden yoğun bir katılım olacağı bekleniyor.

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.