Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

AK Parti Çiftlikköy İlçe Başkanı Serdar Kaya: "Kazanamayacakları için algı oluşturuyorlar"

CHP İl Başkanı Erdem Doğancı’nın, AK Parti eski İl Başkanı Muğlim Bağatar üzerinden, Ali Murat Silpagar’ın başarısız olduğunu dile getirdiği açıklamalarına AK Parti Çiftlikköy İlçe Başkanı Serdar Kaya’dan açıklama gecikmedi. Kaya, “CHP Çiftlikköy’de seçimi kazanamayacağını bildiğinden algı oluşturuyor” dedi.

Haber Giriş Tarihi: 26.11.2023 00:02
Haber Güncellenme Tarihi: 26.11.2023 00:02
Kaynak: Yalova Hayat
https://www.yalovahayat.com/
AK Parti Çiftlikköy İlçe Başkanı Serdar Kaya: "Kazanamayacakları için algı oluşturuyorlar"

AK Parti Çiftlikköy İlçe Başkanı Serdar Kaya, CHP Yalova İl Başkanı Erdem Doğancı’nın, “AK Parti’de ilginç şeyler oluyor. Biz Çiftlikköy’ün her zaman iyi yönetilemediğini söylüyorduk. AK Parti’nin İl Başkanı kendi başkanlığı döneminde belediye başkanı olan Ali Murat Silpagar’ın karşısına rakip oldu. Bu da bizim ne derece haklı olduğumuzu gösteriyor.” sözlerine net bir dille cevap verdi. Doğancı’nın açıklamalarını, “Oy devşirme çabası” olarak niteleyen Kaya, “Muğlim Bağatar 5 yıl boyunca partimizde il başkanlığı yapan bir isim. Biz Muğlim Bağatar’ın aday adaylığından onur ve gurur duyduk. Ama bu birilerinin iddia ettiği gibi mevcut Çiftlikköy Belediye Başkanı’nın başarısız bir yönetim ortaya koymasından değil, Çiftlikköy’ün önemli bir ilçe olmasından dolayı bir aday adaylığıdır. Kaldı ki bizim ilçede yaptığımız aday tanıtım toplantımızda Muğlim Bağatar da konuştu ve Ali Murat Silpagar’ın ilçede çok başarılı şekilde ilçeye hizmet ettiğini dile getirdi. CHP ilçede seçimi kazanamayacağını bildiğinden böyle basit algılar oluşturarak oy devşirme kaygısı içerisinde. Bizim için önemli olan şey ilçede seçimi kazanacak adayla yola çıkmak ve Çiftlikköy ilçemize ihtiyaç duyduğu hizmetleri üretmeye devam etmektir. “ dedi. 
“Çiftlikköy tarihinde görmediği ebatta hizmet aldı”
Çiftlikköy Belediye Başkanı Ali Murat Silpagar’ı da başarılı bulduğunu ifade eden AK Parti Çiftlikköy İlçe Başkanı Serdar Kaya, “Kaldı ki biz Çiftlikköy Belediyemizin ilçemize ürettiği hizmetlerde de son derece memnunuz. İlçemiz bugüne kadar görmediği ebatlardaki hizmetleri AK Parti döneminde aldı. Bakanlıkların desteği olmadan bir daha yapılması mümkün olmayan birçok hizmet ilçemize kazandırıldı. Çiftlikköy ilçemizde bulunan yollar Avrupa’da yok. Çiftlikköy sahili yapılan düzenlemelerle Ege ve Akdeniz’den farksız. Çiftlikköy farklı bir hale geldi. AK Belediyeciliğe yakışan tüm hizmetleri mevcut belediye başkanımız ilçemiz için hayata geçirdi.” şeklinde konuştu. 

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.