Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

AK Parti Çiftlikköy İlçe Başkanı Kaya net konuştu: ‘’AK Parti’nin bayrağı Çiftlikköy’de dalgalanmaya devam edecek’’

AK Parti Çiftlikköy İlçe Başkanı Serdar Kaya, Yalova Hayat’a özel açıklamalarda bulundu. Kaya yapmış olduğu açıklamalarda, ‘’31 Mart mahalli idareler seçiminin kazananı biz olacağız ve partimizin bayrağını Çiftlikköy’de dalgalandırmaya devam edeceğiz’’ dedi.

Haber Giriş Tarihi: 29.01.2024 17:32
Haber Güncellenme Tarihi: 29.01.2024 17:32
Kaynak: Murat Can Aytemur
AK Parti Çiftlikköy İlçe Başkanı Kaya net konuştu: ‘’AK Parti’nin bayrağı Çiftlikköy’de dalgalanmaya devam edecek’’

Cumhurbaşkanı ve AK Parti Genel Başkanı Recep Tayyip Erdoğan geçtiğimiz günlerde Yalova’yı ziyaret ederek, 90. Yıl Spor Salonu’nda Yalovalılara hitap etti. Cumhurbaşkanı Erdoğan aynı zamanda Yalova’nın ilçe belediye başkan adaylarının isimlerini açıkladı.

Çiftlikköy’ün AK Parti Belediye Başkan Adayı Uz. Dr. Recep Hacı oldu. AK Parti Çiftlikköy İlçe Başkanı Serdar Kaya seçim süreci ile ilgili açıklamalarda bulundu.

‘’AK Parti Teşkilatları her zaman sahada’’

AK Parti Çiftlikköy İlçe Başkanı Serdar Kaya yapmış olduğu açıklamada ilk olarak anketlerden bahsetti ve sözlerinde, ‘’Önceden yapılan ve şu an güncel anketlerimiz gayet iyi, bir rakam vermem şu an için doğru olmaz ancak durumumuz çok iyi’’ ifadelerine yer verdi. Başkan Kaya sözlerinin devamında ise, ‘’Bizler AK Parti Teşkilatları olarak sadece seçim dönemlerinde sahada değiliz, bizler sürekli sahadayız. Çok şükür ben, ana kademe, kadın kolları ve gençlik kolları teşkilatı ile birlikte ilçe başkanı seçildiğim günden bugüne hep sahadayım. Tabii belediye başkan adayımızın da adının açıklanması ile birlikte hiç boşluk vermeden ev ziyaretlerimiz, esnaf ziyaretlerimiz, sivil toplum kuruluşları ve önceki dönem yöneticilerimiz gibi ziyaretlerimiz devam ediyor. Şu anda çok güzel bir hava var çok şükür, AK Parti Teşkilatları her zaman olduğu gibi sahada, gayet memnunuz’’ dedi.

‘’Adayımızdan memnunuz’’

Sözlerine devam eden AK Parti Çiftlikköy İlçe Başkanı Serdar Kaya, Uz. Dr. Recep Hacı hakkında ‘makul aday’ yorumunda bulunarak sözlerine ekledi, ‘’Belediye Başkan Adayımız doktor olması sebebiyle, bildiğiniz üzere devlet hastanemiz Çiftlikköy’e yakındı, o dönemde 5 yıla yakın başhekimlik görevini sürdürdü, bu görevi de layıkıyla yerine getirdi. Hastane taşınma sürecinde ciddi mana da emekleri oldu ve gerek Yalovalı gerek Çiftlikköylü çoğu hemşehrimize dokundu. Başkan adayımız makul bir aday, Çiftlikköy’ümüzde ki tüm mahallelerde eşi dostu olan, teşkilat üyelerimizi iyi tanıyan ve bilen başhekimliği süresince sağ olsun bizi hiçbir zaman geri çevirmedi, biz de teşkilat olarak kendisinden çok memnunduk, adayımızdan memnunuz kendisi Çiftlikköy’de etkili bir isim.’’

Başkan Kaya sözlerini tamamlarken AK Parti’nin Çiftlikköy’de 10 yıldır bayrağını dalgalandırdığını söyledi ve devamında ise ‘’Bizler bu bayrağı daha da ileri taşıyacağız. Sahadayız, teşkilatlarımız hazır, çalışacağız ve kazanacağız’’ diye belirtti.

Murat Can Aytemur

Kaynak: Murat Can Aytemur

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.