Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

AK Parti Çiftlikköy Belediye Başkan Adayı Uzm. Dr. Recep Hacı'dan Rektör Bahçekapılı'ya ziyaret : “Yeşil sanayiyi de eğitimi de çok önemsiyoruz”

AK Parti Çiftlikköy Belediye Başkan Adayı Uzm. Dr. Recep Hacı, Yalova Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Mehmet Bahçekapılı’yı makamında ziyaret etti. Hacı, Yalova Üniversitesi’nin il açısından taşıdığı öneme vurgu yaparak, Mühendislik Fakültelerinin OSB’lere taşınma kararının çok yerinde bir karar olduğuna vurgu yaptı

Haber Giriş Tarihi: 07.03.2024 16:02
Haber Güncellenme Tarihi: 07.03.2024 16:02
Kaynak: Yalova Hayat
https://www.yalovahayat.com/
AK Parti Çiftlikköy Belediye Başkan Adayı Uzm. Dr. Recep Hacı'dan Rektör Bahçekapılı'ya ziyaret : “Yeşil sanayiyi de eğitimi de çok önemsiyoruz”


Yalova Üniversitesi’ne giden AK Parti Çiftlikköy Belediye Başkan Adayı Uzm. Dr. Recep Hacı, Rektör Prof. Dr. Mehmet Bahçekapılı tarafından makamında ağırlandı. AK Parti Çiftlikköy İlçe Başkanı Serdar Kaya’nın da eşlik ettiği ziyarette, Yalova Üniversitesi, eğitim çalışmaları ve bundan sonra atılacak adımlar konuşuldu. Üniversitelerin kuruldukları illerin gelişimlerine çok önemli katkılar sunduğunu dile getiren Hacı, Yalova Üniversitesi’nin de il açısından taşıdığı öneme vurgu yaptı.
 

“Düşündükçe heyecanlanıyorum”

Son zamanlarda üniversitenin gelişiminin ciddi bir ivme kazandığını memnuniyetle gözlemlediğini dile getiren Hacı, kendisinin de bir doktor olması nedeni ile Yalova’ya kazandırılan Tıp Fakültesi’nden duyduğu memnuniyeti dile getirdi. Yalova Üniversitesi’nde eğitim gören ve ülkenin her yerinde sağlık hizmeti veren doktorları düşündükçe heyecanlandığını ifade eden Hacı, Tıp Fakültesi’nin Yalova’ya kazandırılmasında Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan başta olmak üzere emeği geçen herkese teşekkür etti.
 

“Çiftlikköy fakültesine kavuşuyor”
Çiftlikköy ilçesi sınırları içerisinde kurulumu devam eden Yalova Makine İhtisas OSB ile Yalova Üniversitesi arasındaki uyumdan da övgüyle bahseden AK Parti Çiftlikköy Belediye Başkan Adayı Uzm. Dr. Recep Hacı, “İlçemiz açısından yeşil sanayi de eğitim de çok önemli. Yeşil sanayiyi ilçemizdeki istihdamın ve ekonominin gelişimi açısından çok önemsiyor ve destekliyoruz. Ama bir o kadar önemsediğimiz bir konu da eğitim. Yıllarca Çiftlikköy bir fakülte talebinde bulundu. OSB ve Yalova Üniversitesi arasındaki bu uyum ve koordinasyon neticesinde Mühendislik Fakültelerinin OSB içerisinde taşınacak olması ilçemizin fakülte talebinin de yerine getirilmesi anlamına geliyor. Bu koordinasyonu ve atılan adımları yerinde buluyor ve destekliyorum” dedi.
Yalova Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Mehmet Bahçekapılı ise ziyaretten duyduğu memnuniyeti ifade ederek, üniversite ve eğitim çalışmaları hakkında bilgiler paylaştı. 31 Mart 2024 tarihinde gerçekleştirilecek olan mahalli idareler seçimine de değinen Bahçekapılı, AK Parti Çiftlikköy Belediye Başkan Adayı Uzm. Dr. Recep Hacı’ya çıktığı yolda başarılar diledi.

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.