Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

AK Parti Çiftlikköy Belediye Başkan Adayı Uz. Dr. Recep Hacı saha çalışmalarını sürdürüyor

Adaylığı açıklandığı günden bu yana geçen süreçte saha çalışmalarına hız kesmeden devam eden AK Parti Çiftlikköy Belediye Başkan Adayı Uz. Dr. Recep Hacı, Çiftlikköy Halkı ile iç içe bir seçim süreci geçiriyor.

Haber Giriş Tarihi: 13.02.2024 13:13
Haber Güncellenme Tarihi: 13.02.2024 13:13
Kaynak: Yalova Hayat
https://www.yalovahayat.com/
AK Parti Çiftlikköy Belediye Başkan Adayı Uz. Dr. Recep Hacı saha çalışmalarını sürdürüyor

Her an her fırsatta vatandaş ile bir araya gelen AK Parti Çiftlikköy Belediye Başkan Adayı Uz. Dr. Recep Hacı, ‘Çiftlikköy’ün kalbine dokunacağım’ sloganıyla saha çalışmalarına devam edeceğini belirtti. Tıpkı Yalova gibi seçim hareketliliğinin yüksek olduğu bir başka yer de şüphesiz ki Çiftlikköy oldu. AK Parti’den Çiftlikköy Belediye Başkan Adayı olan Uz. Dr. Recep Hacı, Çiftlikköy’de gerçekleştirdiği ev ziyaretleri dışında aynı zamanda çok sayıda esnafı ve vatandaşı da saha da ziyaret ediyor.

AK Parti Çiftlikköy Belediye Başkan Adayı Uz. Dr. Recep Hacı, gerçekleştirdiği saha çalışmaları kapsamında, Çiftlikköy pazar yerini ziyaret etti ve hem esnafın hem de alışverişe gelmiş olan vatandaşın sorunlarını ve sıkıntılarını dinledi. Vatandaşla kurmuş olduğu samimi diyaloglar ile dikkat çeken Hacı, yapmış olduğu açıklamada, ‘’Pazar yerini ziyaret ederek esnaflarımız ve vatandaşlarımız ile bir araya geldik. Kendileri ile hoş sohbetlerde bulunduk. Teveccühlerinden dolayı kendilerine teşekkür ediyorum’’ diye belirtti.

Murat Can Aytemur

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.