Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

AK Parti Çiftlikköy Belediye Başkan Adayı Recep Hacı şehidimizin baba ocağını ziyaret etti

AK Parti Çiftlikköy Belediye Başkan Adayı Uz. Dr. Recep Hacı, Çiftlikköylü Şehidimiz Abdülhamit Kaya’nın ailesini ziyaret etti.

Haber Giriş Tarihi: 26.01.2024 15:24
Haber Güncellenme Tarihi: 26.01.2024 15:24
Kaynak: Yalova Hayat
https://www.yalovahayat.com/
AK Parti Çiftlikköy Belediye Başkan Adayı Recep Hacı şehidimizin baba ocağını ziyaret etti

31 Mart mahalli idareler seçimi yaklaşıyor, AK Parti’den Çiftikköy Belediye Başkan Adayı olarak gösterilen Uz. Dr. Recep Hacı hız kesmeden seçim çalışmalarına devam ediyor. Hacı, seçim çalışmalarını sürdürürken aynı zamanda hayır dualarını almak ve baş sağlığı dilemek adına şehitlerimizin ailelerini ziyaret etmeyi de ihmal etmedi.

AK Parti Çiftlikköy İlçe Başkanı Serdar Kaya ve AK Parti Çiftlikköy Kadın Kolları Başkanı Dilek Aydın ile birlikte ziyaret ettiği, Şırnak'ta, Cizre İlçe Emniyet Müdürlüğü Çevik Kuvvet Grup Amirliğine PKK'lı teröristler tarafından bomba yüklü araçla gerçekleştirilen saldırıda şehit düşen polis memuru Abdulhamit Kaya'nın ailesine yaptığı ziyaret sonrasında kısa bir açıklamada bulunan, AK Parti Çiftlikköy Belediye Başkan Adayı Uz. Dr. Recep Hacı sözlerinde, ‘’Çiftlikköylü Şehidimiz Abdülhamit Kaya’nın ailesini İlçe Başkanımız Serdar Kaya ve Kadın Kolları Başkanımız Dilek Aydın ile birlikte ziyaret edip hayır dualarını aldık. Şehidimizin mekânı cennet makamı âli olsun’’ ifadelerine yer verdi.

Murat Can Aytemur

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.