Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

AK Parti Altınova Belediye Başkan adayı Özyiğit’ten Yalova Hayat’a ziyaret

AK Parti Altınova Belediye Başkan adayı Regaip Ahmet Özyiğit, gazetemizi ziyaret ederek ilçede süren çalışmalar ve hedefleri hakkında gazetemiz imtiyaz sahibi Süheyla Gözderelilere bilgiler verdi.

Haber Giriş Tarihi: 25.01.2024 04:51
Haber Güncellenme Tarihi: 25.01.2024 04:51
Kaynak: Yalova Hayat
https://www.yalovahayat.com/
AK Parti Altınova Belediye Başkan adayı Özyiğit’ten Yalova Hayat’a ziyaret

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan tarafından AK Parti Altınova İlçe belediye başkan adayı gösterilen Regaip Ahmet Özyiğit, gazetemizi ziyaret etti. AK Parti Altınova İlçe Teşkilatı yöneticileri ile birlikte gelen Özyiğit’i gazetemiz imtiyaz sahibi Süheyla Gözdereliler karşıladı. Burada adaylık amacı hakkında bilgiler veren Özyiğit, “Hedefimiz ilçemize hizmet etmektir. Bu amaçla yola çıktık. Metin Başkanımız ilçemize çok güzel hizmetlerde bulundu. Ondan aldığımız bayrağı daha ileriye taşıyacak ve ilçemizi çok güzel hizmetlerle buluşturacağız” dedi.
Yalova Hayat Gazetesi’nin ortaya koyduğu habercilikten de övgü ile bahseden Özyiğit, çalışmalarından dolayı gazetemiz ekibini kutladı.
Gazetemiz imtiyaz sahibi Süheyla Gözdereliler ise ziyaretten duyduğu memnuniyeti ifade ederek gazetemiz ve gazete çalışmaları hakkında bilgiler verdi. Altınova’nın yıldızı hızla parlayan bir ilçe olduğunu dile getiren Gözdereliler, AK Parti Altınova Belediye Başkan adayı Regaip Ahmet Özyiğit’e başarılar diledi.

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.