Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

AK Parti aday tanıtım toplantısı tarihi belli oldu!

14 Ocak Pazar günü gerçekleştirilecek olan AK Parti aday tanıtım toplantısı Cuma gecesi 9 askerimizin Irak’ın kuzeyinde gerçekleştirilen Pençe-Kilit harekatı bölgesinde saldırıya uğraması sonucu şehit olması nedeniyle ertelenmişti. Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın programına göre aday tanıtım toplantısının yapılacağı yeni tarihe karar verildi.

Haber Giriş Tarihi: 16.01.2024 10:00
Haber Güncellenme Tarihi: 16.01.2024 10:00
Kaynak: Hilal Baldemir
AK Parti aday tanıtım toplantısı tarihi belli oldu!

Pençe-Kilit harekatı bölgesinde terör örgütü PKK üyeleri tarafından pusuya düşürülen Türk askerlerinde dokuzunun şehit düşmesinin ardından yapılacak programlar peş peşe iptal edilmişti. İptal edilen programlardan biri de AK Parti’nin aday tanıtım toplantısıydı.

Yeni haftaya girişle birlikte AK Parti’de yerel seçim hazırlıkları tüm hızıyla devam ederken Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın da programına göre partinin aday tanıtım toplantısı 18 Ocak Perşembe günü olarak belirlendi.

Özellikle Ankara ve İstanbul’un ilçeleri için belirlenen adaylar oldukça merak ediliyor. Ankara Büyükşehir Belediye Başkan adayının da açıklanacağı aday tanıtım toplantısının, 18 Ocak Perşembe günü saat 14.00'te yapılacağı AK Parti tarafından duyuruldu. Programın ATO Kongre Merkezi'nde gerçekleşeceği aktarılan bilgiler arasında.

Ankara'da gerçekleştirilecek olan aday tanıtım töreninde, sadece daha önce açıklanmayan il belediye başkan adayları duyurulacak. İlçe belediye başkan adayları için çalışmaların henüz devam ettiği ve planlanan takvime göre bu adayların ocak ayı sonuna kadar açıklanacağı aktarıldı.

Bu süreç tamamlandığında Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan; Ankara, İstanbul, İzmir ve Eskişehir gibi büyük şehirlerin ilçe adaylarını bizzat kendisi duyuracak.

Hilal Baldemir

Kaynak: Hilal Baldemir

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.