Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanlığı'na 8 bin personel alımı yapılacak

Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanlığı personel alımı yapacağını duyurdu. Bakanlıktan yapılan açıklamaya göre taşra teşkilatında istihdam edilmek üzere yazılı ve sözlü sınav yapılmaksızın Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanlığı'na bağlı çalışacak 8 bin sözleşmeli personel alımı yapılacak.

Haber Giriş Tarihi: 20.02.2024 14:18
Haber Güncellenme Tarihi: 20.02.2024 14:18
Kaynak: Hilal Baldemir
Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanlığı'na 8 bin personel alımı yapılacak

Resmi Gazete’de yayımlanan personel alım ilanına göre, Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanlığı merkez ve taşra teşkilatı birimlerinde çalıştırılmak üzere yazılı ve sözlü sınav olmaksızın KPSS (B) grubu puan sıralaması esas alınarak, sözleşmeli 8 bin personel alımı yapılacak.

Resmi Gazete’de yer alan ilandaki bilgilere göre, başvurular 21 Şubat-11 Mart tarihleri arasında, Cumhurbaşkanlığı Kariyer Kapısı üzerinden "https://isealimkariyerkapisi.cbiko.gov.tr" e-Devlet şifresi ile giriş yapılarak gerçekleştirilebilecek.

Ayrıca sözleşmeli personel alımına ilişkin duyuru, ilan ve bilgilendirmeler de Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanlığı’nın resmi internet sayfalarında "www.aile.gov.tr ve/veya www.aile.gov.tr/pgm" veya Kariyer Kapısı üzerinden yayımlanacak.

Kaynak: Hilal Baldemir

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.