Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

AGD Yalova, protestolara devam ediyor: İsrail’i kınamayı bırakın ve fiilen harekete geçin!

Anadolu Gençlik Derneği Yalova Şubesi, İsrail’in yardım tırlarını kamuflaj olarak kullanarak Nuseyrat Mülteci Kampında yüzlerce Filistinliyi şehit etmesinin ardından basın açıklaması yaparak, İslam ülkelerini göreve çağırdı.

Haber Giriş Tarihi: 10.06.2024 14:54
Haber Güncellenme Tarihi: 10.06.2024 14:54
Kaynak: Serap Polat
https://www.yalovahayat.com/
AGD Yalova, protestolara devam ediyor: İsrail’i kınamayı bırakın ve fiilen harekete geçin!

Anadolu Gençlik Derneği Yalova Şubesi, Yalova Merkez Camiinden kent meydanına yürüyerek işgalci İsrail rejimine lanet yağdırdı. Ardından kent meydanında Anadolu Gençlik Derneği Yalova Şube Başkanı Özkan Ak tarafından basın açıklaması gerçekleştirildi.

“İsrail’in sözlü tepkilerden anlamadığı gayet açık”

Sekiz ayı aşkın bir süredir Gazze’de soykırım yapan Siyonist İsrail rejiminin yeni bir caniliğe imza attığını ve Nuseyrat Mülteci Kampı ve çevresinde 200’ü aşkın Filistinliyi şehit ettiğini hatırlatan AGD Yalova Şube Başkanı Özkan Ak, yardım tırlarını kamufle aracı olarak kullanan Siyonistlere ABD özel birliklerinin de eşlik ettiğine dikkat çekerek, “Yaptıkları tüm hilelere rağmen çok sayıda leş vermekten kurtulamayan işgal güçlerinin kesin mağlubiyetini göreceğimiz gün çok yakındır. İyice zıvanadan çıkan Siyonistler, insanlıktan uzak bir halde terör saldırılarını sürdürürken gerçekleşen bu son saldırı sözün bittiği yerdir. Siyonistler’in anlayacağı tek dilin silah olduğu net bir şekilde bir kez daha ortaya çıkmıştır. Sekiz ayı aşkın bir süredir Siyonistlere direnen Gazze halkının da Filistin direnişine destek olmak için meydanları dolduran vicdan sahiplerinin de tek isteği Siyonistlere karşı anladığı dilden yanıt verilmesidir. Bu bağlamda İslam ülkelerinin liderlerine büyük bir sorumluluk düşmektedir. Vakit, Milli Görüş lideri Erbakan Hocamızın dediği gibi İsrail’e karşı güç gösterme vaktidir. Zira İsrail rejiminin kınamalardan, sözlü tepkilerden anlamadığı ve bu tutumu umursamadığı gayet açıktır.” şeklinde konuştu.

 

“Zillet halinin en büyük müsebbibi İslam ülkelerinin aciz liderleridir”

Haykırışta bulunmayı bir görev addettiklerini dile getiren Kara, “ İsrail ancak silahtan anlar! İsrail ancak silahtan anlar! İsrail ancak silahtan anlar! 7 Ekim Aksa Tufanı Operasyonu’nun üzerinden geçen kısa bir sürenin ardından konuşma yapan İsrail rejimi başbakanı Netanyahu’nun 'İslam ülkelerinin liderlerine söylüyorum, eğer iktidarlarınızı korumak istiyorsanız, yapabileceğiniz tek şey var. O da sesinizi kesmek' sözünü dün gibi hatırlıyoruz. Bu bağlamda diyoruz ki; bugün içerisinde bulunduğumuz zillet halinin en büyük müsebbibi İslam ülkelerinin aciz liderleridir. Ey İslam ülkelerinin liderleri; Allah’tan korkun. Koltuklarınızı düşündüğünüz kadar ahiretinizi de düşünün. Sizin yüzünüzden Gazze’de çocuklar şehit oluyor. Sizin acziyetiniz yüzünden Gazze yanıyor ve sizin etkisizliğiniz yüzünden Gazzeli kardeşlerimiz soykırıma uğruyor. Değerli katılımcılar, buradan kendi ülkemizin yöneticilerine de seslenmek istiyoruz; Allah rızası için İsrail’i kınamayı bırakın ve artık fiilen harekete geçin. İsrail’i tanımaktan vazgeçin, Gazze’ye İslam Barış Gücü’nün gönderilmesi için gereken tüm adımları atın.” açıklamasında bulundu.

Serap Polat

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.