Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Adalet Bakanı Tunç Yalova’da partililerle buluştu

Yalova’da gerçekleştirdiği ziyaretler kapsamında Adalet Sarayı'nın ek hizmet binasının açılışını yapan Adalet Bakanı Yılmaz Tunç, AK Parti İl Binası'nda partililerle buluşarak güncel siyasi konulara ilişkin değerlendirmelerde bulundu.

Haber Giriş Tarihi: 13.10.2024 13:00
Haber Güncellenme Tarihi: 13.10.2024 13:02
Kaynak: Murat Can Aytemur
Adalet Bakanı Tunç Yalova’da partililerle buluştu

Adalet Bakanı Yılmaz Tunç, Yalova’da yoğun bir program gerçekleştirdi. İlk olarak Adalet Sarayı ek hizmet binasının açılışını yapan Bakan Tunç, ardından AK Parti İl Binası'nda partililerle bir araya geldi. Toplantıya AK Parti Yalova Milletvekilleri Ahmet Büyükgümüş ve Meliha Akyol, AK Parti İl Başkanı Umut Güçlü, İl Genel Meclis Başkanı Hasan Soygüzel ve çeşitli parti yöneticileri katıldı.

Toplantıda yaptığı konuşmada, AK Parti’nin 22 yıldır iktidarda olmasının kolay bir başarı olmadığını vurgulayan Tunç, "Dünya siyaset tarihinde bu kadar uzun süre iktidarda kalan bir parti neredeyse yok. Bu, Sayın Cumhurbaşkanımızın güçlü liderliği sayesinde mümkün oldu," ifadelerini kullandı. AK Parti'nin girdiği her seçimde milletin desteğini aldığını belirten Tunç, Cumhur İttifakı ile yola devam ettiklerini söyledi.

Türk Yargısı Bağımsız ve Tarafsız

Tunç, Türk demokrasisinin her zamankinden daha güçlü olduğunu vurgularken, Türk yargısının da tarafsızlığını koruduğuna dikkat çekti. "Yargının milletin yargısı olmasını hazmedemeyenler geçmişte yargıyı kendi arka bahçeleri haline getirdiler. Ancak bugün yargı, milletin adalete güvenini tesis etmek için üstün bir gayretle çalışmaya devam ediyor," diye konuştu.

Bakan Tunç’un açıklamaları, özellikle 15 Temmuz darbe girişimi sonrası yargı sisteminde yapılan reformların altını çizdi ve adaletin bağımsızlığını koruma noktasında karar

Kaynak: Murat Can Aytemur

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.