Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Yalı Çapkını 3. sezon ne zaman başlıyor? Yalı Çapkını yeni sezon yayın tarihi belli oldu mu? 23 Ağustos’ta Yalı Çapkını yeni bölüm var mı?

Ekranların sevilen reyting rekortmeni dizisi Yalı Çapkını 3. sezonu ile izleyici karşısına çıkmaya hazırlanıyor. Sezon finalinde büyük bir heyecan ve merakla biten dizinin yeni sezonunun ne zaman başlayacağı büyük merak konusu oldu. Seyran ve Ferit’in 3.sezonda neler yaşayacağı, Seyran’ın sağlık durumu Suna ve Kaya’nın evliliği gibi birçok soru işareti ile sezon finali yapan dizinin yeni bölümünün ne zaman ekranlara geleceği merak konusu oldu. Peki, Yalı Çapkını 3. sezon ne zaman başlıyor? Yalı Çapkını yeni sezon yayın tarihi belli oldu mu? 23 Ağustos’ta Yalı Çapkını yeni bölüm var mı? İşte detaylar…

Haber Giriş Tarihi: 23.08.2024 13:07
Haber Güncellenme Tarihi: 23.08.2024 13:16
Kaynak: Hilal Baldemir
Yalı Çapkını 3. sezon ne zaman başlıyor? Yalı Çapkını yeni sezon yayın tarihi belli oldu mu? 23 Ağustos’ta Yalı Çapkını yeni bölüm var mı?

Cuma günlerinin iple çekilmesine sebep olan reyting rekortmeni dizi Yalı Çapkını, yaza girmeden önce 3. sezon onayını almış ve akıllardan çıkmayacak bir sezon finali ile ekranlara ara vermişti. Yazın bitmesine kısa süre kala Yalı Çapkını 3. sezonun ne zaman başlayacağı merak konusu oldu. Peki, Yalı Çapkını 3. sezon ne zaman başlıyor? Yalı Çapkını yeni sezon yayın tarihi belli oldu mu? 23 Ağustos’ta Yalı Çapkını yeni bölüm var mı? İşte merak edilen sorunun cevabı…

yalı çapkını 3. sezon ne zaman başlıyor

YALI ÇAPKINI 3. SEZON NE ZAMAN BAŞLIYOR?

Akşam kuşağının sevilen dizisi Yalı Çapkını tüm heyecan ve gerilimiyle ekranlara dönmeye hazırlanıyor. 3. sezon hazırlıkları devam eden OGM Pictures yapımı dizinin hangi gün ekranlara geleceği arama motorlarında en sık aranan konulardan biri oldu. Dizinin yeni sezonun ilk bölümü ile Eylül ayının ikinci yarısında izleyicilerle buluşması planlanıyor. Yalı Çapkını dizisinin 3. sezonun heyecan verici olaylarla Eylül ayının ikinci yarısında izleyicilerle buluşması bekleniyor.

yalı çapkını yeni sezon ne zaman

23 AĞUSTOS’TA YALI ÇAPKINI YENİ BÖLÜM VAR MI?

Büyük bir heyecanla Yalı Çapkını 3. sezonu bekleyen izleyiciler 23 Ağustos Cuma günü dizinin yeni bölümü ile ekrana gelip gelmeyeceğini merak ediyor. Dizinin sezon finali izleyiciyi büyük bir merak içinde bırakarak ekranlara ara verdi. Şimdi ise yeni sezonda neler olacağı oldukça merak ediliyor. Eylül ayının ikinci yarısında izleyicinin merakı giderilmiş olacak.

Yalı Çapkını yeni sezon yayın tarihi belli oldu mu?

Hilal Baldemir

Kaynak: Hilal Baldemir

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.