Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Vodafone bedava internet kampanyası

Vodafone operatörünü kullanan hat sahipleri nasıl bedava internet kazanabileceklerini araştırıyor. Vodafone 2024 yılında bedava internet kampanyaları nelerdir sorusu en sık araştırılanlar arasında. Vodafone bedava internet kampanyasından farklı operatör sahipleri de faydalanabiliyor. Vodafone’den bedava internet kazanabileceğiniz bazı yöntemleri sizler için derledik. Peki, Vodafone bedava internet kampanyaları nelerdir? İşte sizin için derlediklerimiz…

Haber Giriş Tarihi: 12.02.2024 14:01
Haber Güncellenme Tarihi: 12.02.2024 14:01
Kaynak: Hilal Baldemir
Vodafone bedava internet kampanyası

Vodafone’nin 2024 yılı için hem Vodafone müşterileri için hem de farklı operatör müşterileri için hazırladığı bedava internet kampanyası oldukça merak ediliyor. Vodafone müşterisi olmadan bedava internet kazanmak isteyenler kampanyadan nasıl faydalanacaklarını araştırıyor. Peki, Vodafone bedava internet kampanyaları nelerdir? İşte merak edilen sorunun cevabı…

Vodafone’nin bu kampanyasına hem Vodafone müşterileri katılabiliyor hem de farklı operatör müşterileri katılabiliyor.

Vodafone hariç diğer operatör müşterileri kampanyaya giriş yaptıktan sonra mevcut aboneliklerinin taahhüt bitiş tarihini girerek kampanyadan yararlanmaya hak kazanır. Müşteriler taahhüt bitiş tarihini girdikten sonra kazandığı hediyeyi görecektir.

Bu hediye; girilen taahhüt bitiş tarihinden 15 gün öncesi ve 15 gün sonrasını kapsayan 30 günlük dönem içerisinde https://www.vodafone.com.tr/numara-tasima-yeni-hat/tarifeler sayfası üzerinden başvuru yapan müşterilere tanımlanacaktır. Bu kampanyada herhangi bir ücret talep edilmemektedir kişiler tamamen ücretsiz olarak bu kampanyadan faydalanır.

Bir diğer önemli husus ise kampanyadan yararlanmak için 18 yaşından büyük olmak gerekmektir. Kampanyaya Vodafone hariç, diğer iletişim operatörlerindeki tüm müşteriler giriş yapmaları koşulu ile katılabilir.

Kampanyadan faydalanmak isteyenler https://www.vodafone.com.tr/haydi-gel-kampanyasi/#/mainPage internet sitesine giriş yaparak açılan ekrandan önce telefon numaralarını girip ardından numaralarına gelen onay kodunu girdikten sonra yönlendirildikleri sayfaya taahhüt başlangıç ve bitiş tarihlerini yazarak kampanyaya katılmış olacaklar.

Hilal Baldemir

Kaynak: Hilal Baldemir

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.