Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Tchibo İsrail'in mi? Tchibo kimin, nerenin malı? Tchibo nerede üretiliyor?

İsrail ve Filistin arasında devam eden çatışmalardan sonra İsrail’e ait olan ve İsrail’i destekleyen ülkelere ait olan markalar boykot edilmeye başlandı. Bu kapsamda birçok marka araştırılıyor. Kullanıcılar hangi markaların ve ürünlerin hangi ülkelere ait olduğunu araştırıyor. Bu kapsamda en çok araştırılan ve en çok merak edilen markalar arasında Tchibo markası geliyor. Tchibo markası İsrail’in mi sorusu en çok merak edilen sorulardan biri oldu. Peki, Tchibo İsrail'in mi? Tchibo kimin, nerenin malı? Tchibo nerede üretiliyor? İşte merak edilen soruların cevabı…

Haber Giriş Tarihi: 23.12.2023 15:17
Haber Güncellenme Tarihi: 23.12.2023 15:17
Kaynak: Hilal Baldemir
Tchibo İsrail'in mi? Tchibo kimin, nerenin malı? Tchibo nerede üretiliyor?

İsrail’in 2 ayı aşkın süredir Gazze’ye gerçekleştirdiği saldırılara bütün dünya tepki gösterirken her gün yüzlerce masum sivil hayatını kaybediyor. Gazze’de yaşanan insanlık dramına tepki gösterenler sokaklara dökülüyor ve İsrail’i protesto ediyor. İsrail hükümeti kendi halkı tarafından bile tepkilere ve eylemlere maruz kalıyor. Bu kapsamda dünyanın birçok yerinde vatandaşlar İsrail’e ve onun eylemlerini destekleyen ülkelere ait ürünleri ve markaları boykot ediyor. Birçok marka bu kapsamda araştırılıyor ve İsrail’e ait olanlar satın alınmıyor. Bu markalar arasında en çok araştırılanlardan biri de Tchibo markası. Peki, Tchibo İsrail'in mi? Tchibo kimin, nerenin malı? Tchibo nerede üretiliyor? İşte bu sorunun cevabı…

Tchibo İsrail'in mi? Tchibo kimin, nerenin malı?

Tchibo markası 1949 yılında Almanya’nın Hamburg kentinde ortaya çıkan bir markadır. Marka adını, kurucularının soyadlarının birleşiminden oluşan Tchilling ve bean (kahve çekirdeği) kelimelerinin birleşmesinden alır. Merkezi Almanya'da bulunan Tchibo markası, dünya genelinde 1000 üzerinde mağaza ile faaliyet gösteren dünyanın en büyük kahve üreticilerinden biridir.

Tchibo markası 2005 yılından bu yana Türkiye’de faaliyet gösteren markalardan biridir. Markanın ana merkezi Almanya’da bulunmaktadır fakat dünyanın birçok ülkesinde faaliyetlerini sürdürmektedir. Mağazalarının yanı sıra internet sitesi üzerinden de paketli kahvelerinin yanı sıra birçok kişisel bakım malzemesi ve tekstil malzemesinin satışını yapmaktadır.

Tchibo nerede üretiliyor?

Tchibo markası Türkiye’de ülkede 13 ilde 50'den fazla mağazası ile hizmet vermektedir. Ana merkezi Almanya da bulunan Tchibo, faaliyetlerini dünya genelinde binin üzerindeki mağazayla sürdürmektedir. Tchibo markalı kahveler gerek kendi mağazalarında gerek marketlerde olmak üzere Amerika, Çek Cumhuriyeti, Slovakya, Romanya, Türkiye, Macaristan, Ukrayna, Suriye, İsrail, Ürdün, Rusya, Birleşik Arap Emirlikleri ve Polonya’da satılmaktadır.

Tchibo markası İsrail’e ait bir marka değildir Almanya’da kurulan ve Almanya merkezli bir markadır. Fakat Almanya’da İsrail’e desteğini açıklayan ülkelerden biridir.

Hilal Baldemir

Kaynak: Hilal Baldemir

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.