Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Sinan Oğan eşi kim, kiminle evli, kimin damadı? Sinan Oğan’ın kayınpederi kim?

ATA İttifakı'nın Cumhurbaşkanı adayı Dr. Sinan Oğan, ilk turda elde ettiği yüzde 5,17 oy ile dikkat çekti. İkinci turda Recep Tayyip Erdoğan'ı desteklemesi, muhalif seçmen tarafından eleştirilere neden oldu. Seçimler bitti fakat birçok kişi halen Sinan Ogan ile ilgili birçok bilgiyi merak ediyor. Peki, Dr. Sinan Oğan kiminle evli, kimin damadı? Sinan Oğan’ın kayınpederi kim?

Haber Giriş Tarihi: 13.11.2023 18:24
Haber Güncellenme Tarihi: 13.11.2023 18:24
Kaynak: Öznur Yıldız
https://www.yalovahayat.com/
Sinan Oğan eşi kim, kiminle evli, kimin damadı? Sinan Oğan’ın kayınpederi kim?

ATA İttifakı'nın öne çıkan Cumhurbaşkanı adayı Dr. Sinan Oğan, ilk turda elde ettiği yüzde 5,17'lik oy oranıyla dikkatleri üzerine çekti. Ancak, ikinci turda Recep Tayyip Erdoğan'ı destekleme kararı, muhalif seçmen tarafından şiddetle eleştirildi. Seçim sona erdi, ancak kamuoyu hala Sinan Oğan'ın özel yaşamı hakkında çeşitli bilgileri merak ediyor. Evlilik durumu ve damat olduğu kişiyle ilgili detaylar halk tarafından bilinmezken, Dr. Sinan Oğan'ın kayınpederiyle ilgili de bilgiler sır gibi saklanmaktadır. Bu merak uyandıran sorular, Oğan'ın kişisel hayatına dair perde arkasında kalan gizemli yönleriyle ilgili daha fazla bilgi arayışını beraberinde getiriyor. Peki, Dr. Sinan Oğan kiminle evli, kimin damadı? Sinan Oğan’ın kayınpederi kim?

Sinan Oğan Eşi kimdir

Sinan Oğan Eşi kimdir?

Gökçen Oğan, Ankara'da doğan ve kökeni Ankaralı olan bir isimdir. İlköğrenimini tamamladıktan sonra, eğitimine Çankaya'daki Fatoş Abla Koleji'nde devam etti. Gazi Üniversitesi'nde Uluslararası İlişkiler Bölümü'nden mezun oldu.

Üniversite eğitimini tamamladıktan sonra, yüksek lisans çalışmalarına başlayan Gökçen Oğan, "Şanghay İşbirliği Örgütü ve Bölgesel İşbirliği Girişimleri" adlı teziyle yüksek lisans derecesini elde etti. Daha sonra, Avrasya Stratejik Araştırmalar Merkezi'nde (ASAM) orta Asya uzmanı olarak görev aldı. ASAM'daki görevi sırasında birçok araştırma merkezine danışmanlık hizmeti verdi, özellikle Avrasya bölgesindeki stratejik konular üzerine çalışmalar gerçekleştirdi.

Sinan Oğan’ın kayınpederi kimdir

Sinan Oğan’ın kayınpederi kimdir?

13. Cumhurbaşkanlığı seçimlerinde aday olan ve ATA İttifakı'nın ortak adayı olarak seçime giren Dr. Sinan Oğan'ın kayınpederi merak ediliyor. Birçok kişi eski MHP'li lan Sinan Oğan ile ilgili birçok soru araştırıyor. Bunlardan biri de kimin damadı olduğu diyebiliriz. Sinan Oğan eski MHP Genel Başkan Yardımcılarından olan Mehmet Ekici'nin damadıdır. Ekici iki dönem milletvekilliği yapmıştır. 20. dönem Ankara, 23. dönem Yozgat milletvekili olarak mescliste yer almıştır.

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.