Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Meral Akşenerin kızı kim? Merak Akşenerin kızı var mı? Meral Akşenerin çocukları

Türkiye'nin önemli siyasetçileri arasında yer alan Meral Akşener hem siyasi açıdan hem de özel hayatıyla herkes tarafından merak edilip arama motorlarından araştırılan kadın bir politikacıdır. Meral Akşener hakkında merak edilen Meral Akşener kaç yaşında Meral Akşener evli mi? Meral Akşener'in kaç çocuğu var? gibi soruların cevaplarını sizler için araştırdık.

Haber Giriş Tarihi: 02.10.2023 09:34
Haber Güncellenme Tarihi: 02.10.2023 12:04
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.yalovahayat.com/
Meral Akşenerin kızı kim? Merak Akşenerin kızı var mı? Meral Akşenerin çocukları

1958 yılında İzmit'te dünyaya gelen Meral Akşener, İstanbul Üniversitesi Tarih bölümünü başarıyla bitirmiştir.  Daha sonra Yıldız Teknik Üniversitesi Koceli Mühendislik Fakültesi'nde araştırma görevlisi olmuştur.  

Meral Akşener'in siyasi hayatı
Siyasete ilk girişi ise 1994 yılında oldu. 1994 yılında Doğru Yol Partisi'nden  İzmit Büyükşehir Belediyesi başkanı adayı olarak girmiştir. Daha sonra  Doğru Yol Partisi'nden milletvekili olarak meclise gitmiştir. Necmettin Erbakan tarafından kurulan hükümette önemli görev alarak Kadın İçişleri Bakanı olarak adını siyasete yazdırmıştır.

Akşener daha sonra MHP'ye katılmış ve çeşitli görevlerde bulunmuştur. Bunun ardından millevekili gösterilmediği için MHP'den istifa edip İYİ Parti'yi kurmuştur. 2018 yılında da partisinin Cumhurbaşkanı adayı olmuş ancak seçimi kazanamamıştır.

Meral Akşener'in kızı varmı? Meral Akşener'in çocuğu var mı?
 

Tik Tok paylaşımları ile dikkatleri üzerine toplayan TikTok fenomeni Merve Pery’nin,  bir dönem İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener’in kızı olduğu iddia edilmiştir. Merve Pery Meral Akşener'le benzerliğiyle adeta gündeme bomba gibi düşmüştü.  

Merve Pery'nin Meral Akşener ve CHP Genel Başkanı ve Cumhurbaşkanı adayı Kemal Kılıçdaroğlu ile sosyal medayan bir video yayınlamış ve  Meral Akşener için "Sonunda annemle görüşebildik" diye takipçileriyle paylaşmıştı. Bunu gerçek sanan binlerce takipçi sonrasında Merve Pery'den bir açıklama gelmiş ve annesiyle bir fotoğraf paylaşmış. Benim gerçek annem arkadaşlar burada. Meral Akşener değil maalesef notuyla bir video ile sosyal medyada tepki toplamıştı.

Meral Akşener 1980 yılında makine mühendisi Tuncer Akşenerle evlidir.  

Meral Akşener'in kızı yoktur. 1984 doğumlu Fatih adında bir oğlu vardır.  Meral Akşener 2 torun sahibidir. Akşener'in torunlarının adı ise  Pars ve Ayda'dır. 


 

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.