Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Lepra deri ve zührevi hastalıklar hastanesi randevu al

İstanbul’un en kapsamlı deri hastalıkları hastanesi olan Lepra Deri ve Zührevi Hastalıklar Hastanesi’nden nasıl randevu alınacağı merak ediliyor. Arama motorlarında online ve telefonla nasıl randevu alınacağı araştırılıyor. Lepra Deri ve Zührevi Hastalıklar Hastanesi’nden randevu almanın yollarını sizler için derledik. Peki, Lepra Deri ve Zührevi Hastalıklar Hastanesi’nden nasıl randevu alınır? İşte merak edilen sorunun cevabı…

Haber Giriş Tarihi: 13.02.2024 12:31
Haber Güncellenme Tarihi: 13.02.2024 12:31
Kaynak: Hilal Baldemir
Lepra deri ve zührevi hastalıklar hastanesi randevu al

Sağlık Bakanlığı’na bağlı tüm hastane ve sağlık kuruluşlarından online olarak Merkezi Hekim Randevu Sistemi (MHRS) üzerinden randevu alınabilir. Fakat bazı araştırma hastanelerinin kendilerine ait randevu sistemleri vardır. İstanbul’da bulunan Lepra Deri ve Zührevi Hastalıklar Hastanesi’nden nasıl randevu alınır, nereden randevu alınır gibi sorular arama motorlarında aratılıyor. Bu soruların cevaplarını sizler için derledik. Peki, Lepra Deri ve Zührevi Hastalıklar Hastanesi’nden nasıl randevu alınır? İşte bu sorunun cevabı…

Sağlık Bakanlığı’na bağlı tüm sağlık kuruluşlarından randevu almanın iki yolu vardır bunlardan ilki Alo 182 çağrı merkezini arayarak randevu almak. Diğeri ise MHRS sistemi üzerinden giriş yaparak online bir şekilde randevu almak.

İstanbul Bakırköy’de bulunan Lepra Deri ve Zührevi Hastalıkları Hastanesi MHRS randevu portalından uygun gün ve saat olması durumunda randevu alabilirsiniz. Vatandaşlar, aşağıdaki link üzerinden Merkezi Hekim Randevu Sistemi (MHRS) üzerinden istediği hastane ve doktordan randevu boşlukları olduğu takdirde randevu alabilir.

Lepra Deri ve Zührevi Hastalıkları Hastanesi’nden randevu almak için tıklayın.

MHRS sistemi üzerinden randevu alamayanlar bir diğer seçenek olan Alo 182 hastane randevu çağrı merkezini arayarak istedikleri il, ilçe ve hastaneden randevu uygunluğuna göre randevu alabilirler.

Hilal Baldemir

Kaynak: Hilal Baldemir

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.