Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

İsmek bilgisayar kurs kayıtları başvuru şartları

Enstitü İstanbul İSMEK her yıl binlerce kişiye onlarca farklı alanda eğitim ve kurs imkanı sunuyor. İSMEK kursları sayesinde birçok kişi meslek sahibi oluyor ve farklı alanlarda çalışma imkanı buluyor. İSMEK kurslarının belli başvuru tarihleri olduğu gibi belli başvuru şartları da bulunuyor. En fazla tercih edilen İSMEK kursları arasında bulunan bilgisayar kursuna başvuru içinde bazı şartlar gerekiyor. Peki, İsmek bilgisayar kurs kayıtları başvuru şartları nedir? İşte bu sorunun cevabı…

Haber Giriş Tarihi: 14.02.2024 15:40
Haber Güncellenme Tarihi: 14.02.2024 15:40
Kaynak: Hilal Baldemir
İsmek bilgisayar kurs kayıtları başvuru şartları

İsmek’in 2023-2024 eğitim dönemi için kayıtlar, 4 Eylül’de başlamıştı ve binlerce kişi farklı alanlardaki kurslara kayıt yapmıştı. İsmek yeni dönemde Mesleki ve Teknik Eğitimler, Kişisel Gelişim, Güzel Sanatlar, El Sanatları ve Zanaat olmak üzere toplam 4 ana dal ve 23 alanda eğitim vermeye başladı. Öğrencilerin bu kurslara başvuru yapabilmeleri için belli şartlar arandı. İsmek’in yeni döneminde kayıt yapmak isteyenler bu kayıt şartlarının neler olduğunu merak ediyor. Peki, İsmek bilgisayar kurs kayıtları başvuru şartları nelerdir? İşte merak edilen sorunun cevabı…

Enstitü İstanbul İSMEK, 2023 yılında açılan Büyük İstanbul Otogarı, Beykoz Kavacık, Çatalca ve Beylikdüzü Fatih Sultan Mehmet eğitim merkezleri de dahil olmak üzere 15’i uzmanlık okulu olmak üzere 150 merkezde eğitim veriyor. İsmek 2023-2024 eğitim yılında 181’i yeni olmak üzere, 1000’in üzerinde eğitim programı ile İstanbul’da öğrenmeye hevesli insanlara eğitim veriyor.

İsmek tarafından her yıl düzenlenen bilgisayar kurslarının kapsamı, Excel, Word, Chrome, Internet Explorer, Firefox kullanımı gibi detaylı bilgileri ve konuları içeriyor. Kullanıcılar e-devlet platformunun kullanım alanlarına öğreniyor, Powerpoint, Excel, Word gibi Office programlarında yetkinlik elde ediyorlar. Ayrıca kursiyerler 10 parmak klavye kullanımını ve bilgisayarın diğer özelleştirilmiş alanlarında derinlemesine eğitim alabiliyorlar.

İsmek bilgisayar kursuna kayıt yaptırmak için aranan ilk şart 16 ile 70 yaş arasında olmaktır. Yalnızca bu şartlara uyan kişilerin yapmış oldukları başvurular değerlendirmeye alınıyor. Ayrıca ileri düzeyde okuma ve yazma becerisine sahip olmak şarttır. Farklı bir kursa kayıt yaptırılmışsa bu iki kursun şartlarının birbiri ile uyumlu olması gerekmektedir.

İsmek Bilgisayar kursuna kayıt yapmak için tıklayabilirsiniz.

Hilal Baldemir

Kaynak: Hilal Baldemir

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.