Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

İNSTAGRAM DONDURMA Linki 2023, İnstagram Hesap Dondurma - Geçici ve kalıcı İnstagram nasıl dondurulur?

İnstagram hesaplarını geçici veya kalıcı olarak dondurmak isteyenler bunu nasıl yapacaklarını bilmedikleri için arama motorlarında aratıyor. Birçok sosyal medya platformunda hesap dondurma özelliği olduğu gibi İnstagram’da da hesabı geçici ve kalıcı olarak dondurma işlemi yapılabiliyor. Kullanıcılar bir sebepten dolayı ya da tercihen sosyal medyaya ara vermek için İnstagram hesaplarını kalıcı ya da geçici olarak dondurmak isteyebilirler. Bu noktada birkaç seçenek devreye giriyor. Peki, İnstagram Dondurma Linki 2023, İnstagram Hesap Dondurma - Geçici ve kalıcı İnstagram nasıl dondurulur? İşte bu soruların cevabı…

Haber Giriş Tarihi: 01.11.2023 14:42
Haber Güncellenme Tarihi: 01.11.2023 14:42
Kaynak: hilal Baldemir
https://www.yalovahayat.com/
İNSTAGRAM DONDURMA Linki 2023, İnstagram Hesap Dondurma - Geçici ve kalıcı İnstagram nasıl dondurulur?

İnstagram’ın dünya genelinde 2,35 milyar kişi tarafından kullanıldığı ve Türkiye’de ise 55,7 milyon kişi tarafından kullanıldığı bilinmektedir. İnstagram üzerinden dünya genelinde günde 500 milyon hikaye paylaşıldığı biliniyor. Kullanıcıların İnstagram’da geçirdiği ortalama süre ise günlük 53 dakikayı buluyor. Kullanıcılar bazı nedenlerden ya da sadece sosyal medyaya ara vermek için İnstagram hesaplarını geçici ya da kalıcı olarak dondurmak isteyebilirler bu durumda nasıl bir yol izlemesi gerektiğini merak eden kullanıcılar arama motorlarında bu soruların cevabını ararlar. Peki, İnstagram Dondurma Linki 2023, İnstagram Hesap Dondurma - Geçici ve kalıcı İnstagram nasıl dondurulur? İşte bu soruların cevabı…

instagram hesabı dondurma geçici kalıcı

İNSTAGRAM HESABI GEÇİCİ DONDURMA LİNKİ

İnstagram hesabı dondurma aşamaları

1- Bir bilgisayardan https://www.instagram.com/ adresine giriş yapın. Instagram hesabınızı Instagram mobil uygulaması üzerinden geçici olarak kapatamazsınız. Bu işlem bilgisayardan yapılır.

2- Sağ üst köşede yer alan profil resminize ve Profile ve ardından Profili Düzenleye tıklayın.

3- Açılan ekranda aşağıya doğru inin, sağ altta bulunan Hesabımı geçici olarak kapat seçeneğine tıklayın.

4- Hesabını neden kapatıyorsun? şeklinde bir soru ile karşılaşıyorsunuz ve yanındaki açılır menüden bir seçim yapmanız gerekiyor ve şifrenizi tekrar giriyorsunuz. Hesabınızı kapatma seçeneği, sadece menüden bir sebep seçip şifrenizi girdiğinizde görünür.

5- Hesabı Geçici Olarak Kapat seçeneğine tıklayın. Yeniden açana kadar hesabınız kapalı kalacaktır.

kalıcı geçici hesap dondurma

Bu işlemler yapıldıktan sonra İnstagram hesabınız geçici olarak dondurulmuş olur. Eğer yeniden açarsanız tekrar dondurmak için 1 hafta beklemeniz gerekir. Öte yandan hesabınızı yeniden aktifleştirene kadar hesabınız donuk bir şekilde kalır.

Hilal Baldemir

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.