Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Fox Tv telefon numarası Whatsapp ihbar hattı nedir?

Bazı izleyiciler kanalların ihbar hatlarına ulaşmak için telefon numaralarını araştırıyor. İhbar hatları vatandaşların şahit oldukları ya da yaşadıkları olayları ve haber değeri taşıyan konuların yayınlanması amacı ile kanallara gönderdikleri bir hattır. Neredeyse her kanalın kendine ait bir ihbar hattı vardır. İhbar hattı bulunan kanallardan biri de Fox TV’dir. Peki, Fox Tv telefon numarası Whatsapp ihbar hattı nedir? İşte sorunun cevabı…

Haber Giriş Tarihi: 10.10.2023 15:43
Haber Güncellenme Tarihi: 10.10.2023 15:43
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.yalovahayat.com/
Fox Tv telefon numarası Whatsapp ihbar hattı nedir?

Kanalların ihbar hatları vatandaşların ellerinde bulunan haber niteliği taşıyan belgelerin, videoların, resimlerin veya benzeri dokümanların haberleştirilmesi için haber kanallarına gönderilmesine olanak sağlar. Whatsapp ihbar hatlarına her gün gelen binlerce haber ve olay ihbarı ile kanallar güncel olaylardan haberdar oluyor ve haber niteliği taşıyan konuları haber haline getiriyor. Vatandaşlar tarafından oldukça sık araştırılan ihbar hatlarından biri de Fox Tv Whatsapp ihbar hattıdır. Peki, Fox Tv telefon numarası Whatsapp ihbar hattı nedir?      

Fox Tv Whatsapp ihbar hattı nedir

Vatandaş olarak televizyondaki haber kanallarına haber değeri taşıyan resimleri, videoları ve belgeleri ücretsiz olarak Whatsapp ihbar hattı servisiyle gönderebilirsiniz. Eğer gönderdiğiniz videolar ve resimler haber içerikli olursa televizyon kanalları tarafından ana haberde canlı yayında yayınlanabilir.

Whatsapp ihbar hattı bulunan kanallardan biri de Fox TV’dir. Fox Tv Whatsapp ihbar hattına gönderilen ihbarlar sabah saatlerinde yayınlanan İlker Karagöz İle Çalar Saat programında ya da Selçuk Tepeli ile Fox Ana Haber programında yayınlanabilir. Mobil cep telefonlarına indirilen Whatsapp uygulaması ile Fox Tv ihbar hattına mesaj atılabilir ve varsa elinizde resim, video, belge ve benzeri dokümanları iletilebilirsiniz.

Gönderilen bu ihbarlar görevli çalışanlar tarafından incelenip konuya ilişkin detaylı bilgilere ulaşılıp teyit edildikten sonra yayınlanmak üzere haberleştirilir.

Fox Tv ana haber ihbar hattı

Fox Tv telefon numarası Whatsapp ihbar hattı nedir? 

Sizde vatandaş olarak amatör olarak habercilik yapmak istiyorsanız karşılaştığınız haber niteliği taşıyan olayları, videoları ve resimleri Fox Tv Whatsapp ihbar hattına gönderebilirsiniz. Bu sayede sizin haberiniz de Fox Tv ana haber bülteninde yayınlanabilir.

Fox Tv Whatsapp ihbar hattı numarası 0539 315 03 00 şeklindedir. Bu numaradan ihbarlarınızı Fox Tv ihbar hattı üzerinden ulaştırabilirsiniz.

Hilal Baldemir

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.