Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Eşimin WhatsApp mesajlarını nasıl takip edebilirim ücretsiz?

Yaşadığımız dijital çağda herkesin kişisel kara kutusu haline gelen telefonlar ikili ilişkilerde sorunlar çıkmasına neden olabiliyor. Günümüzde çiftlerin en sık tartıştığı konulardan biri hiç şüphesiz sosyal medya şifrelerinin ve telefonun şifresinin birbirinden gizlenmesidir. Bazı eşler şüphe duydukları durumlarda eşlerinin Whatsapp mesajlarını kontrol etmek isteyebiliyor. Bu durum aslında yasal olarak bir suç teşkil etse de kişiler bunu göz ardı ediyor. Peki, Eşimin WhatsApp mesajlarını nasıl takip edebilirim ücretsiz sorusunun cevabı nedir? işte detaylar…

Haber Giriş Tarihi: 16.10.2023 16:42
Haber Güncellenme Tarihi: 16.10.2023 16:42
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.yalovahayat.com/
Eşimin WhatsApp mesajlarını nasıl takip edebilirim ücretsiz?

Evde uzun süre telefonla vakit geçiren çiftlerin arasında zaman zaman güven problemleri yaşanabiliyor. Telefonda ne yaptığını, kiminle konuştuğunu gizleyen eşler karşı tarafın bunu daha çok merak etmesine neden olabiliyor. Bu tarz durumlarda bazı eşler telefon eşinin izni dışında kurcalayabiliyor. Fakat bu durum her zaman o kadar kolay olmuyor.

casus yazılım whatsapp

Telefonlarda bulunan şifreleri kırmak o kadar da kolay değildir. Bu gibi durumlarda kişiler özellikle Whatsapp mesajlarını okuyabilmek için farklı yöntemlere başvurabiliyor. İşte bu noktada arama motorlarında ‘eşimin Whatsapp mesajlarını nasıl takip edebilirim’ soruları aratılmaya başlıyor. Peki, Eşimin WhatsApp mesajlarını nasıl takip edebilirim ücretsiz sorusunun cevabı nedir? İşte detaylar…

whatsapp mesajları nasıl takip edilir

Gelişen teknoloji sayesinde artık bir başkasının Whatsapp mesajlarını okumak o kadar da zor değil bunun için casus programları var. Fakat her şeyden önce bunun yasal olmadığını belirtmekte fayda var. Öyle ki TCK 132’ye göre, Haberleşmenin gizliliğini ihlal kapsamında WhatsApp mesajlarının hukuka aykırı bir şekilde, 3. şahıslar ile diğer tarafın rızası olmaksızın paylaşıldığı takdirde suç unsuru oluşmuş olur.

whatsapp mesajlarını okuma

Telefonunuza yükleyeceğiniz bazı casus programları ile eşinizin veya sevgilinizin Whatsapp mesajlarını okuyabilirsiniz. Fakat bunu yapabilmek için öncelikle izlemeniz gereken bazı yollar vardır.

Eğer erişim sağlamak istediğiniz cihaz İOS işletim sistemli bir cihaz ise;

Cihaza fiziksel olarak erişiminiz mümkün değilse ama cihaza ait iCloud bilgilerine sahipseniz uzaktan kurulum yapmanız mümkündür. Fakat iCloud bilgilerine sahip değilseniz bu durumda cihaza fiziksel olarak erişim sağlamak zorundasınız.

Eğer hedef cihaz Android işletim sistemine sahipse;

Bu cihaza uzaktan erişim sağlamak mümkün değildir fiziksel olarak işlem yapmanız gerekir.

eşinin whatsapp mesajlarını okuma

Peki, bu casus yazılımlarla nelere erişim sağlanır?

  • Arama kayıtlarına erişim ve çağrı ayarlarını düzenleme        
  • Sosyal medya ve diğer uygulamalara erişim ve kontrol etme        
  • Fotoğraf, video ve diğer multimedyaya erişim        
  • Anlık ve geçmişe dönük GPS konumuna erişim        
  • SMS, WhatsApp ve diğer mesajlaşma uygulamalarındaki mesajlarını görüntüleme        
  • Arama geçmişini görüntüleme        
  • E-posta, takvim ve rehberini görüntüleme

Casus programları sayesinde bu bilgilere gizli bir şekilde erişim sağlamanız mümkündür. Bu casus uygulamaları telefona yükleme yaptığınız zaman size iki seçenek sunar bunlar, takip edilen cihazda görüntülenebilir ya da görüntülenmez şeklindedir. Yani bu seçenekler erişim sağladığınız cihazda takip edildiğinin bilinip bilinmemesi anlamına gelir. Eğer siz eşinizin telefonuna gizli bir şekilde erişim sağlıyorsanız görüntülenmez seçeneğini tercih etmelisiniz.

casus yazılımlar nelerdir

Casus programı seçenekleri

  1. mSpy
  2. FlexiSPY
  3. Hoverwatch
  4. HighsterMobile
  5. Spyera

Hilal Baldemir

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.