Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

En güzel Resimli Öğretmenler Günü Sözleri

Öğretmenler bu hayatta bir çiçeğin yeşermesi gibi bir çocuğun yetişmesini olgunlaşmasını sağlayan kişilerdir. Kutsal bir meslek icra eden öğretmenler için her yıl 24 Kasım’da Öğretmenler Günü kutlanır. Bu özel günde öğrenciler öğretmenlerini mutlu etmek için ve onlara ne kadar değerli olduklarını hissettirmek için çeşitli kutlamalar yaparlar hediyeler alırlar. Hayatımızın ilk adımlarını atarken yanımızda olan öğretmenlerimizi mutlu etmek için 24 Kasım Öğretmenler Günü büyük bir fırsattır. Sizler için En güzel Resimli Öğretmenler Günü Sözleri’ni hazırladık. İşte en güzel resimli öğretmenler günü sözleri

Haber Giriş Tarihi: 22.11.2023 14:40
Haber Güncellenme Tarihi: 22.11.2023 14:40
Kaynak: Hilal Baldemir
En güzel Resimli Öğretmenler Günü Sözleri

Türkiye’de her yıl 24 Kasım’da kutlanan Öğretmenler Günü, Ulu Önder Mustafa Kemal Atatürk'ün başöğretmen olduğu 24 Kasım günü, 1981 Atatürk Yılı'nda Cumhurbaşkanı Kenan Evren tarafından Öğretmenler Günü olarak ilan edilmiştir. 1981 yılından bu yana her yıl 24 Kasım günü Öğretmenler Günü olarak kutlanmıştır. Bu özel günde başta Mustafa Kemal Atatürk olmak üzere bütün öğretmenlere sevgi ve minnet duygusu gösterilir. Sizler için En güzel Resimli Öğretmenler Günü Sözleri’ni hazırladık. İşte en güzel resimli öğretmenler günü sözleri

öğretmenler günü resimli mesajlar 17

En güzel Resimli Öğretmenler Günü Sözleri

1- Her zorlukta bize sabırla bildiklerini öğretmeye devam eden biricik öğretmenimiz. Sizi tanıdığımız ve bizi yol gösterdiğiniz için çok şanslı hissediyoruz. Öğretmenler Günü’nüzü kutlarız.

öğretmenler günü resimli mesajlar 16

2 - Çocukların iyi bir karaktere sahip olması için her türlü zorluğa katlanan yüce insanlar öğretmenlerimiz! Öğretmenler Günü’nüz kutlu olsun.

öğretmenler günü resimli mesajlar 15

3- Bizlere eğitim ve öğretim hayatımızda gösterdiğiniz sonsuz sabır ve inanç için sizlere ne kadar teşekkür etsek azdır. 24 Kasım Öğretmenler Günü’nüz kutlu olsun.

öğretmenler günü resimli mesajlar 12

4- Öğretmenler tıpkı hayatımızı aydınlatan bir güneş gibidir. Öğretmenler çevresini aydınlatırken karanlıklara meydan okur. 24 Kasım Öğretmenler Günü’nüz kutlu olsun.

öğretmenler günü resimli mesajlar 12

5- Hayatımda kalıcı izler bırakan canım öğretmenim. Hatalarımdan ders çıkarmamı sağlayan ve bize ilim yolunu açan çok önemli bir kişisiniz. Öğretmenler Günü’nüz kutlu olsun.

öğretmenler günü resimli mesajlar 12

6- Bugünkü başarımda en büyük pay sahibi sizsiniz biricik öğretmenim. Hayatımın her alanında bize öğrettikleriniz ile yol almaya devam ediyorum. Öğretmenler Günü’nüzü kutlarım.

öğretmenler günü resimli mesajlar 11

7- Eğitim sürecimde göstermiş olduğunuz sabır ve inançtan dolayı size minnettarım. Gösterdiğiniz ilgi sayesinde bugünlere gelebildik. İyi ki varsınız öğretmenim.

öğretmenler günü resimli mesajlar 10

8- Her koşulda bizden esirgemediğiniz sevginiz ve sabrınız için ne kadar teşekkür etsek azdır. Siz koca bir nesle insan olmayı öğreten çok değerli bir kişiliksiniz. Öğretmenler Günü’nüzü kutluyor önünüzde saygıyla eğiliyorum.

öğretmenler günü resimli mesajlar 9

9- Bizimle hayatı paylaşırken büyüyüp kendimizi geliştirmemizde en önemli paya sahip kişisiniz. Yıllar önce verdiğiniz yaşam dersleriniz bugün bile kulağımıza küpedir. İyi ki varsınız canım öğretmenim.

öğretmenler günü resimli mesajlar 8

10- Hiçbir hediye sizin bize derslerde verdiğiniz hayat hediyelerinin yerini tutmaz. Aldığım en önemli armağan sizin bize verdiğiniz öğütlerdir. 24 Kasım Öğretmenler Günü’nüz kutlu olsun.

öğretmenler günü resimli mesajlar 7

11- Öğretmen, öğrencilerini her gün yeniden öğrenme ilhamıyla kuşatan kişidir. Bu kadar ilham verici bir öğretmen olduğun için teşekkürler. Öğretmenler Günün kutlu olsun.

öğretmenler günü resimli mesajlar 5

12- Bir çocuğa hayatı öğretmek, gerçek bir öğretmenin armağanıdır. Yol göstericim olduğunuz için teşekkür ederim. Öğretmenler Gününüz kutlu olsun.

öğretmenler günü resimli mesajlar 4

13- Dünyadaki tüm öğretmenlerin eğitim için verdikleri emeği saygıyla karşılıyor ve öğretmenler gününü kutluyorum.

öğretmenler günü resimli mesajlar 3

14- Savaşları sona erdiren ve barışı sağlayan sihirli değnek öğretmenlerdedir. Öğretmenim, bilginiz dışında hayat serüveninde bize yol gösterdiğiniz için size ne kadar teşekkür etsek azdır.

öğretmenler günü resimli mesajlar  2

15- Öğretmenim size olan borcumu nasıl öderim bilmiyorum. Bize gösterdiğiniz iyi insan olma yolundaki tüm nasihatlerinizi kulağıma küpe yaptım. Öğretmenler gününüz kutlu olsun.

öğretmenler günü resimli mesajlar 1

16- İyi bir eğitimci olmanın yanı sıra çok iyi ve kıymetli bir insansınız. Sizi tanıdığım ve öğretmenim olduğunuz için çok mutluyum. 24 Kasım öğretmenler gününüz kutlu olsun.

öğretmenler günü resimli mesajlar

17- Eğitim ve öğretim ne kadar kaliteli ve bilimsel ise o kadar hızlı kalkınırız. Öğretmenler gününüz kutlu olsun.

Hilal Baldemir

Kaynak: Hilal Baldemir

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.