Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Emsey Hastanesi sahibi kimdir? Emsey Hastanesi nerede? Emsey Hastanesi kime ait?

Özel Emsey Hastanesi’nin sahibinin kim olduğu çok araştırılıyor. Son olarak Menzil Şeyhi’nin tedavi gördüğü hastane oldukça merak edilmişti. Son dönemlerde oldukça konuşulan ve gündem olan hastanenin kime ait olduğu arama motorlarında sıkça aratılıyor. Peki Emsey Hastanesi sahibi kimdir? Emsey Hastanesi nerede? Emsey Hastanesi kime ait? İşte merak edilen sorunun cevabı…

Haber Giriş Tarihi: 15.10.2023 16:50
Haber Güncellenme Tarihi: 15.10.2023 16:50
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.yalovahayat.com/
Emsey Hastanesi sahibi kimdir? Emsey Hastanesi nerede? Emsey Hastanesi kime ait?

İstanbul’da bulunan Emsey Hastanesi’nin sahibinin kim olduğu oldukça merak ediliyor. Özel Emsey Hastanesi’nin yatak kapasitesi, ameliyathane sayısı ve sistemleri gibi bilgiler internette araştırılıyor. Özel Emsey Hastanesi 29 Mayıs 2012 yılında hizmete girmiştir Uluslararası Joint Commission International (JCI) akreditasyonu ile belgelendirilmiş olan hastane 215 yatak kapasitesi, 9 ameliyathanesi, heliport pisti, akıllı bina sistemi, kojenerasyon sistemi, özel iklimlendirme sistemi, bebek anne dostu hastane unvanlarına sahiptir. Peki, Emsey Hastanesi sahibi kimdir? Emsey Hastanesi nerede? Emsey Hastanesi kime ait? İşte soruların cevabı…

Emsey Hastanesi sahibi kimdir?

Emsey Hastanesi özellikle son dönemlerde Menzil Tarikatı Şeyhi Muhammed Raşit Erol’un tedavi gördüğü hastane olduğu için oldukça merak edilmiştir. Hastanenin sahibinin kim olduğunu araştıran kişilerin sayısı oldukça fazladır.

Özel Emsey Hastanesi, Semerkand Yayın Grubu'nun kurucusu Erol Ailesi’ne aittir. Semerkand Yayın Grubu ise Menzil Cemaati ile yakınlığı ile bilinmektedir. Menzil Tarikatı Şeyhi Muhammed Raşit Erol ile Emsey Hastanesi’nin sahiplerinin soyadının aynı olması da bu yakınlığı ispatlar niteliktedir. Hastanenin kuruluştaki yatırımı ise 100 milyon dolardır.

Ayrıca Özel Emsey Hastanesi İstanbul’un en büyük özel hastanelerinden biri olarak da bilinmektedir. Hastanenin Genel Müdürlük görevini Prof. Dr. Hayreddin YEKELER yapmaktadır. Hastanede bulunan Standart, Süit, VIP Suit odalar oldukça gösterişli tasarlanmıştır. Emsey Hastanesi’nde 230 metrekarelik 'King Süit' odası vardır ve Menzil Tarikatı Şeyhi Muhammed Raşit Erol’un da bu odalardan birin de tedavi gördüğü bilinmektedir.

Emsey Hastanesi nerede?

Özel Emsey Hastanesi İstanbul’da bulunan bir hastanedir Kurtköy’de bulunan hastanenin tam adresi ise, Çamlık, Selçuklu Cd. No:22, 34912 Pendik/İstanbul şeklindedir.

Emsey Hastanesi özellikle 7 yıldızlı otel konforunda hizmet verdiği için oldukça dikkat çekmektedir.

Emsey Hastanesi kime ait?

Emsey Hastanesi, Menzil Cemaatiyle olan yakınlığıyla bilinen Semerkand Yayın Grubuna ait bir hastanedir.

Hilal Baldemir

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.