Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Atilla Taş tutuklandı mı? Şarkıcı Atilla Taş neden tutuklandı, sebebi ne?

Şarkıcı Atilla Taş eşiyle birlikte gittiği bir eğlence mekanında içeride bulunan birkaç kişiyle yaşadığı kavganın ardından ihbar üzerine gelen polis memurlarına mukavemet gösterdiği gerekçisiyle eşiyle birlikte gözaltına alındı. Eşi ifadesinin ardından adli kontrol şartı ile serbest bırakılırken Atilla Taş ise tutuklandı. Medyada yer alan haber ve görüntülerin ardından birçok kişi Atilla Taş’ın neden tutuklandığını merak ediyor. Peki, Atilla Taş tutuklandı mı? Şarkıcı Atilla Taş neden tutuklandı, sebebi ne? İşte merak edilen bu soruların cevabı…

Haber Giriş Tarihi: 03.01.2024 13:47
Haber Güncellenme Tarihi: 03.01.2024 13:47
Kaynak: Hilal Baldemir
Atilla Taş tutuklandı mı? Şarkıcı Atilla Taş neden tutuklandı, sebebi ne?

Beşiktaş Köyiçi'nde bulunan bir eğlence mekanında eşiyle birlikte eğlenen ve alkol alan şarkıcı Atilla Taş mekanda bulunan birkaç kişi ile arasında çıkan gürültü tartışması nedeniyle mekandan dışarı çıkarıldı. Aşırı alkollü olduğu öğrenilen Atilla Taş ihbar üzerine gelen polis memurlarına mukavemet gösterdiği gerekçesiyle eşiyle birlikte gözaltına alındı. Emniyetteki işlemlerin ardından Atilla Taş’ın eşi Meltem Taş adli kontrol şartıyla serbest bırakılırken Atilla Taş ise tutuklandı. Birçok kişi Taş’ın tutuklanmasının ardındaki gerçek nedeni araştırıyor. Peki, Atilla Taş tutuklandı mı? Şarkıcı Atilla Taş neden tutuklandı, sebebi ne? İşte bu soruların cevabı…

Atilla Taş ve eşi Meltem Taş Beşiktaş Köyiçi’nde bulunan bir eğlence mekanında eğlendiği esnada alkolün etkisiyle çevredeki kişilere rahatsızlık verdiği gerekçesiyle mekanda bulunan birkaç kişi ile tartışma yaşadı. Tartışmanın dozu artınca dışarı çıkan taraflar mekan kapısında da kavga etmeye devam etti. İhbarın ardından olay yerine gelen polis ekiplerine fiziksel temas kurarak hakaret, tehdit ve küfürlerde bulunan Taş çifti polis ekipleri tarafından gözaltına alındı.

Emniyette alınan ifadelerinin ardından Atilla Taş ve eşi Meltem Taş "polise mukavemet", "darp" ve "hakaret" suçlamalarıyla adliye sevk edildi. Atilla Taş tutuklanarak cezaevine gönderilirken, eşi Meltem Taş ise adli kontrol şartıyla serbest bırakıldı.

Şarkıcı Atilla Taş "polise mukavemet", "darp" ve "hakaret" suçlamalarıyla adliyeye sevk edildi. Hakim karşısına çıkan Atilla Taş üzerine atılı suçlardan dolayı cezaevine sevk edildi.

Hilal Baldemir

Kaynak: Hilal Baldemir

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.