Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Motorine indirim mi geliyor 6 Ekim? Motorine en zaman indirim geliyor? Motorine ne kadar indirim geliyor?

Son iki gündüz benzin fiyatlarında yaşanan düşüşün ardından bu gece yarısından itibaren geçerli olmak üzere motorine de belirgin bir indirim gelmesi bekleniyor. Hafta başından bu yana brent petrol fiyatında yaşanan düşüş benzin ve motorin fiyatlarını da doğrudan etkiliyor. Peki, Motorine indirim mi geliyor 6 Ekim? Motorine en zaman indirim geliyor? Motorine ne kadar indirim geliyor? İşte haberin detayları…

Haber Giriş Tarihi: 06.10.2023 11:25
Haber Güncellenme Tarihi: 06.10.2023 11:25
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.yalovahayat.com/
Motorine indirim mi geliyor 6 Ekim? Motorine en zaman indirim geliyor? Motorine ne kadar indirim geliyor?

Son iki günde benzin fiyatına gelen toplam 3 lira 28 kuruşluk indirimin ardından vatandaş motorin fiyatlarında da indirime gidilmesini bekliyordu. Sektör kaynaklarından alınan bilgiye göre motorine bu gece yarısından itibaren geçerli olmak üzere indirim geliyor. Peki, motorine ne kadar indirim geliyor?

motorine ne zaman indirim geliyor

Akaryakıt sektörü kaynaklarından alınan bilgiye göre motorine 2 lira 95 kuruş indirim yapılacak. İndirimli fiyat bu gece yarısından itibaren pompalara yansıyacak.

Benzin fiyatlarına ise dün gece 1 lira 17 kuruş, önceki gece de 2 lira 11 kuruş indirim gelmişti. Son iki günde benzine toplamda 3 lira 25 kuruş indirim yapıldı.

Brent petrol fiyatı hafta başında 95 dolardan 90 dolara düşmüştü geçtiğimiz gün ise 86 dolara düşerek son dönemlerin en düşük seviyesini görmüştü.

motorine indirim gelecek mi

İndirimden sonra yeni fiyatlar ne olacak?

Motorinin güncel litre fiyatı 40 lira 14 kuruştur bu gece yarısı gelecek indirimle birlikte motorin fiyatları İstanbul’da 37,29 TL’ye, Ankara’da 37,86 TL’ye, İzmir’de 38,04 TL’ye gerileyecek.

Son iki gündür indirim yapılan benzinin litre fiyatı ise, İstanbul’da 33,50 TL, Ankara’da 34,10 TL, İzmir’de 34,21 TL şeklinde.

Hilal Baldemir

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.