Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Dolar ve euro kendi rekorunu tazeledi!

Yükseliş trendine bir an olsun ara vermeyen dolar ve euro kendi rekorunu tazelemeye devam ediyor. Orta Doğu’da yaşanan çatışmaların piyasalarda güvensizliğe neden olması döviz kurlarında da artışa neden oluyor. Dolar ve Euro’da yükseliş trendini sürdürüyor. Peki, dolar kaç TL? Euro kaç TL? İşte detaylar…

Haber Giriş Tarihi: 15.11.2023 11:47
Haber Güncellenme Tarihi: 15.11.2023 11:47
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.yalovahayat.com/
Dolar ve euro kendi rekorunu tazeledi!

Euro ve dolar piyasaları yükseltmeye devam ediyor. İsrail ve Filistin arasında devam eden çatışmalar yatırımcılarda endişeye neden olurken yatırımların büyük bir kısmı güvenli liman olarak görülen altına yapılıyor. Öte yandan dolar ve euro’da rekor üstüne rekor kırmaya devam ediyor. Peki, dolar kaç TL? Euro kaç TL? İşte detaylar…

dolar kaç tl

14 Kasım Salı gününü 28,62'den tamamlayan dolar, gece saatlerinde 28,76'yı görerek yeni bir rekor tazeledi. Euro ise 31,31 seviyesine kadar çıkarak tüm zamanların en yüksek seviyesini gördü ve büyük bir rekor kırdı.

dövizde son durum

Dolar ve Euro kaç TL?

15 Kasım Çarşamba günü saat 11.10 itibarıyla dolar 28,67'den işlem görürken aynı dakikalarda euro ise 31,20 seviyesinden işlem görüyor.

Öte yandan son bir aydır dolar kuru yüzde 2’nin üzerinde bir artış kaydetti. Yılbaşından bu yana bakıldığında ise dolar kurunda yüzde 53'ü aşan bir artış görüldü.

Dün FED tarafından açıklanan ABD enflasyon verisi beklenenin altında kaldı. Bu açıklamanın ardından dolar endeksi 105 seviyenin altına gerilerken; Euro/dolar paritesi ise 2 ayın en yüksek seviyesini çıkmış oldu. Euro/dolar paritesinin son durumu ise, 1,0872 seviyelerinde hareket ettiği görülüyor. Dolar endeksi gece boyunca 104 sınırına kadar gerilemiş görünürken, şu dakikalarda yüzde 0,05 oranında yükselişle 104,11 seviyesinde bulunuyor.

Hilal Baldemir

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.