Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

YAÜ’de proje ve tez yazımı uygulamalı olarak öğretildi

Yalova Üniversitesi Bilimsel Araştırma Projeleri Koordinasyon Birimi tarafından “Sosyal Bilimlerde Metot: Araştırma Yöntemleri Uygulamalı Eğitimi" düzenlendi.

Haber Giriş Tarihi: 27.05.2024 02:52
Haber Güncellenme Tarihi: 27.05.2024 02:52
Kaynak: Serap Polat
https://www.yalovahayat.com/
YAÜ’de proje ve tez yazımı uygulamalı olarak öğretildi

Yalova Üniversitesinin bilimsel ve akademik araştırmalarını nitelik ve nicelik olarak artırma, ulusal ve uluslararası alanlarda bilime katkı sağlayacak gelişmeler ve çalışmalar hakkında bilgi edinilmesi amacıyla Bilimsel Araştırma Projeleri Koordinasyon Birimi tarafından “Sosyal Bilimlerde Metot: Araştırma Yöntemleri Uygulamalı Eğitimi” verildi. İktisadi ve İdari Bilimler Fakültesinde 2 gün boyunca düzenlenen eğitimi, İzmir Katip Çelebi Üniversitesi akademisyenlerinden Prof. Dr. Makbule Didem Buhari verdi.

Dört oturum halinde gerçekleşen uygulamalı eğitimi, Yalova Üniversitesinde görev yapan öğretim üyeleri ve yükseköğretim öğrencileri ilgiyle takip etti. Eğitimin ilk gününde Didem Buhari tarafından sosyal bilimlerde proje ve tez yazımında yöntem ve araştırma yöntemleri teorik olarak anlatıldı. Eğitimin 2’nci gününde ise, tez ve proje yazımında dikkat edilmesi gereken diğer önemli hususlar ile yükseköğretim öğrencilerinin devam eden tezleri üzerine uygulama yapılarak eğitim pekiştirildi.

Serap Polat 

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.