Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Yalova Valisi Kaya VR ile orman gezintisi yaptı

Yalova Doğa Koruma ve Milli Parklar Şube Müdürlüğü’ne bağlı Çınarcık Doğa Eğitim Merkezi'ni ziyaret eden Yalova Valisi Dr. Hülya Kaya, VR (Sanal Gerçeklik) ile orman gezintisi yaptı. Burada çocuklarla da buluşan Vali Kaya, miniklerle doğa ve doğa sevgisi üzerine keyifli bir sohbet de gerçekleştirdi

Haber Giriş Tarihi: 14.10.2023 07:40
Haber Güncellenme Tarihi: 14.10.2023 07:40
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.yalovahayat.com/
Yalova Valisi Kaya VR ile orman gezintisi yaptı

Yalova Valisi Dr. Hülya Kaya, Yalova Doğa Koruma ve Milli Parklar İl Şube Müdürlüğü tarafından düzenlenen bir etkinliğe katıldı. Etkinlik kapsamında Çınarcık Doğa Eğitim Merkezi’ni ziyaret eden Vali Kaya, burada 100 öğrenciyle bir araya geldi. Öğrencilere çeşitli eğitimler veren Doğa Koruma ve Milli Parklar İl Şube Müdürlüğü personeli, VR akıllı gözlükler ile sanal ortamda orman gezintisi yapılmasını sağladı. Vali Kaya da bu uygulamayı deneyerek, ormandaki canlılar hakkında bilgi aldı. Vali Kaya, ayrıca öğrencilerle doğa ve doğa sevgisi üzerine keyifli bir sohbet de gerçekleştirdi.


Etkinlik sonunda Vali Kaya, Doğa Koruma ve Milli Parklar İl Şube Müdürü Nevzat Algan’dan çalışmalar hakkında bilgi aldı. Vali Kaya, “Doğa eğitimi çok önemli bir konu. Özellikle çocuklarımızın doğayla iç içe olmalarını ve doğayı korumalarını istiyoruz. Bu tür etkinlikler hem eğlendirici hem de öğretici oluyor. Emeği geçen herkese teşekkür ediyorum” dedi.
Etkinliğe katılan öğrencilere günün anısına tişört ve hediyeler dağıtıldı. Öğrenciler de etkinlikten duydukları memnuniyeti dile getirerek, Vali Kaya’ya ve Doğa Koruma ve Milli Parklar İl Şube Müdürlüğü’ne teşekkür ettiler.

M. Tunç Tanrıverdi

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.