Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Yalova Valisi Dr. Hülya Kaya’dan okul ziyareti

Yalova Valisi Dr. Hülya Kaya ve İl Milli Eğitim Müdürü Halil İbrahim Akmeşe, Cumhuriyet Ortaokulu ile Müfettiş Hamdi Girgin İlkokulu’nu ziyaret etti. Vali Kaya, ildeki eğitim çalışmaları ve projeler hakkında da Yalova Milli Eğitim Müdürü Halil İbrahim Akmeşe’den bilgiler aldı

Haber Giriş Tarihi: 13.10.2023 01:56
Haber Güncellenme Tarihi: 13.10.2023 01:56
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.yalovahayat.com/
Yalova Valisi Dr. Hülya Kaya’dan okul ziyareti

Yalova Valisi Dr. Hülya Kaya ve İl Milli Eğitim Müdürü Halil İbrahim Akmeşe, 2023-2024 eğitim öğretim yılının başlamasıyla birlikte okulları ziyaret etmeye devam ediyor. Vali Kaya ve Akmeşe, son olarak Cumhuriyet Ortaokulu ile Müfettiş Hamdi Girgin İlkokulu’nu ziyaret ederek idarecilerden okullarda yürütülen eğitim öğretim faaliyetleri hakkında bilgi aldı.
Okullara gelişinde öğrenciler tarafından çiçekle karşılanan Vali Kaya, miniklere teşekkür etti. Ardından sınıfları gezen ve burada eğitim gören öğrencilerle sohbet eden Vali Kaya, onlara başarılar diledi. Öğrencilere eğitimin önemini anlatan Vali Kaya, çocuklardan geleceğe en iyi şekilde hazırlanmalarını istedi.


Vali Kaya ayrıca okul yöneticileri ve öğretmenlerle de bir araya geldi. Burada okulların durumu, talepler ve önerileri öğrenen Vali Kaya, Yalova’nın eğitim alanında ülkenin önde gelen illeri arasında yer aldığını hatırlattı. Eğitim ve öğretim yılının sorunsuz bir şekilde başlamasında emeği geçen başta Yalova Milli Eğitim Müdürü Halil İbrahim Akmeşe olmak üzere tüm eğitim camiasına teşekkür eden Vali Kaya, eğitimi çok önemsediğini de vurguladı.

2023-2024 eğitim ve öğretim yılının başarılı bir şekilde tamamlanacağına olan inancından da söz eden Vali Kaya, ildeki okullar, yapımı devam eden okullar ve projeler hakkında da Yalova Milli Eğitim Müdürü Halil İbrahim Akmeşe’den bilgiler aldı.

M. Tunç Tanrıverdi

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.