Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Yalova Uzmanlar Koleji Ailesi Genişliyor

Yalova Uzmanlar Koleji, “Yalova’da dershaneciliğin Merkezini Değiştirmeye Geliyoruz” sloganıyla büyümeye devam ediyor. Kısa sürede Yalova’da eğitimin en büyük markası haline gelen Uzmanlar Koleji, bugün eğitimde marka olmuş öğretmenlerle güç birliğine giderek kurs merkezinde marka olmaya hazırlanıyor. “Yalova’da Dershaneciliğin Merkezini Değiştirmeye Geliyoruz” sloganı ile bir ortaklık yapısı kurarak yeni bir başlangıcın temelini attıklarını belirten Yalova Uzmanlar Koleji, gerçekleştirdiği basın toplantısında yeni eğitimcilerini Yalova’ya tanıttı.

Haber Giriş Tarihi: 15.01.2024 10:34
Haber Güncellenme Tarihi: 15.01.2024 10:34
Kaynak: M. Tunç Tanrıverdi
https://www.yalovahayat.com/
Yalova Uzmanlar Koleji Ailesi Genişliyor

Uzmanlar Özel Öğretim Kursunda güç birliği yaptığı ortaklarını Yalova’ya tanıtan Uzmanlar Koleji yetkilisi Abbas Kılınç yeni isimleri şöyle açıkladı:

Sayın MEHMET İŞCAN- MATEMATİK ÖĞRETMENİ

Sayın ESRA BAHAR-KİMYA ÖĞRETMENİ

Sayın ESRA ALEMDAR – BİYOLOJİ ÖĞRETMENİ

Sayın UĞUR KAYA- FİZİK ÖĞRETMENİ

Sayın HASAN KARAKAŞ- COĞRAFYA ÖĞRETMENİ

Sayın MÜMİN YILMAZ-FİZİK ÖĞRETMENİ

Sayın ALİ AKSU- MATEMATİK ÖĞRETMENİ

Sayın TUĞÇEM KAZAK AKGÖĞ- TÜRK DİLİ VE EDEBİYATI ÖĞRETMENİ

Uzmanlar Özel Öğretim Kursu ortaklarımız, Uzmanlar Ailemize ve Yalova'mıza hayırlı olsun. Uzmanlar Ailesinin yeni projelerini yakın zamanda sizlerle paylaşacağız.  Büyümeye devam edeceğiz.“

Uzmanlar Koleji’nde tüm yeni ortakların hem kolejde hem de kurs merkezinde görev alacağını belirten Uzmanlar Koleji yetkilisi Abbas Kılınç, gerçekleştirilen basın toplantısında sözlerine şu şekilde devam etti:

“2018’de faaliyete başladığımız Yalova Özel Uzmanlar Koleji olarak bugün 1600 öğrenciyle eğitim yuvası olmaktan büyük onur duyduğumuzu belirtmek isterim.  Vatanına ve milletine bağlı, yüreği sevgi dolu, gelişen, değişen, akademik başarısı yüksek, Atatürk İlke ve İnkılaplarına bağlı çocuklar yetiştirmek birinci önceliğimizdir. Ulusal ve uluslararası sayısız başarılarıyla kurumumuz, LGS ve YKS’de rakipsiz olarak bireysel ve toplu rekor sonuçlara imza attı. Galatasaray Lisesi’ne, Koç Üniversitesi’ne 0 burslu öğrenci yerleştirdik. LGS’ de 500 tam puan, YKS’ de İl 1.,2.,3,4 . lüğü aldık. Bize olan güveni için Yalova’mıza sonsuz teşekkürlerimi sunuyorum. Değerli Basın Mensupları, Anaokulumuz, İlkokulumuz, Ortaokulumuz, Anadolu ve Fen Lisemiz, Uzmanlar Özel Öğretim Kursumuzla bugün dev bir aileyiz. Eğitimde büyük başarılara hazırız. Başarı, büyümeyi büyüme, değişimi getirdi. Biz bu yolculukta kurduğumuz 'Akademik Eğitim Sistemimizle' eğitimin marka lideri olmaya devam edeceğiz. Saygı ve sevgilerimle teşekkürlerimi sunuyorum.”

M. Tunç Tanrıverdi

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.