Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Yalova Üniversitesinde Hemşirelik Haftası kutlandı

Yalova Üniversitesi Sağlık Bilimleri Fakültesi Hemşirelik Bölümü tarafından 12-18 Mayıs Hemşirelik Haftası münasebetiyle kutlama programı düzenlendi.

Haber Giriş Tarihi: 22.05.2024 02:49
Haber Güncellenme Tarihi: 22.05.2024 02:49
Kaynak: Serap Polat
https://www.yalovahayat.com/
Yalova Üniversitesinde Hemşirelik Haftası kutlandı

Mehmet Okul Kongre ve Kültür Merkezi'nde gerçekleşen programa Yalova Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Mehmet Bahçekapılı ve Sağlık Bilimleri Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Cengiz Yıldız başta olmak üzere üniversite yönetimi, akademik ve idari personel ile öğrenciler katıldı.

YÖNETİM, HEMŞİRELİK MESLEĞİNİN ÖNEMİNİ VURGULADI

Programın açılışını yapan Sağlık Bilimleri Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Cengiz Yıldız, sağlıkta kalitenin artan önemi ve sektörde yaşanan değişimlerin yanı sıra yapay zeka teknolojilerinin hemşirelik mesleğinin gelişimi açısından önem arz ettiğini söyledi. Ardından konuşan Rektör Prof. Dr. Mehmet Bahçekapılı, sağlık sistemi içerisinde vazgeçilmez bir yere sahip olan hemşireliğin merhamet ve hoşgörüyü barındıran bir meslek dalı olduğuna vurgu yaparak, özellikle pandemi sürecinde büyük fedakarlık örneği sergileyen tüm hemşireleri kutladığını söyledi.

2 KONFERANS YAPILDI

Açılış programının ardından iki ayrı konferans düzenlendi. İnovatif Hemşirelik Derneği Başkanı Doç. Dr. Yeliz Doğan Merih'in Hemşireliğin Geleceğini Şekillendirmede ve Ekonomik Güç Oluşturmada İnovasyon başlık konferansının ardından Yalova Eğitim Araştırma Hastanesi Sağlık Bakım Hizmetleri Müdürü Hemşire Zeynep Çağlayan Dünden Bugüne Hemşirelik Uygulamalarında Gelişim Süreci başlıklı konuşmasını sundu. Konferansların ardından konuşmacılara teşekkür belgesi takdim edildi. Kapanış sunumunun ardından kutlama programı düzenlenen kokteyl ile sona erdi.

Serap Polat

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.