Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Yalova Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Mehmet Bahçekapılı, öğrencilerle buluştu

Yalova Üniversitesi Öğrenci Oryantasyon Programı'nın 2. gününde, Yalova Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Mehmet Bahçekapılı ve Rektör Yardımcıları Prof. Dr. Senay Yürür Karslıoğlu, Prof. Dr. Vefik Arıca ile Prof. Dr. Hamit Er de öğrencilere eşlik etti

Haber Giriş Tarihi: 04.10.2023 14:08
Haber Güncellenme Tarihi: 04.10.2023 14:08
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.yalovahayat.com/
Yalova Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Mehmet Bahçekapılı, öğrencilerle buluştu

Yalova Üniversitesi 2023-2024 akademik yılı başladı. Bu çerçevede öğrencilere yönelik oryantasyon programları sürüyor. Öğrenci İşleri Daire Başkanlığı tarafından düzenlenen bu programın 2. gününde Hukuk Fakültesi, İslami İlimler Fakültesi, Sağlık Bilimleri Fakültesi ve Spor Bilimleri Fakültesi öğrencilerine yönelik sunumlar yapıldı.

Programa katılan Yalova Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Mehmet Bahçekapılı da öğrencilere bir hoş geldin konuşması yaptı. Öğrencilere Yalova Üniversitesi ailesini tercih ettikleri için teşekkür eden Bahçekapılı, eğitim hayatlarında başarı dileklerinde bulundu. Öğrenci Oryantasyon Programı, Sağlık, Kültür ve Spor Daire Başkanlığı, Dış İlişkiler Koordinatörlüğü, Kariyer Merkezi Koordinatörlüğü ve Öğrenci Konseyi Temsilcisinin de katılımıyla ve destekleriyle gerçekleşiyor. Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Senay Yürür Karslıoğlu, Öğrenci İşleri Daire Başkanı Rasim Çetik, Sağlık, Kültür ve Spor Daire Başkanlığından Mehmet Purtul, Dış İlişkiler Koordinatörlüğünden Öğr. Gör. Dr. Nejla Türkdoğan, Kariyer Merkezi Koordinatörlüğünden Öğr. Gör. Dr. Sevim Gezegen Ünlü ve Öğrenci Konseyi Başkanı Umut Berkay Polat tarafından sunulan bilgiler, yeni öğrencilerin üniversite hayatına daha kolay uyum sağlamalarına yardımcı oluyor. Program 6 Ekim Cuma gününe kadar diğer fakülte ve meslek yüksekokullarında devam edecek.

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.