Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Yalova Üniversitesi MARMARAKAF’da gençlerle buluşacak

Yalova Üniversitesi, 26-27 Şubat 2024 tarihlerinde Kocaeli Üniversitesi ev sahipliğinde düzenlenecek olan Marmara Kariyer Fuarı’na (MARMARAKAF) katılacak. Fuarda, üniversitenin tanıtımı yapılacak ve öğrencilerin soruları yanıtlanacak

Haber Giriş Tarihi: 06.01.2024 08:14
Haber Güncellenme Tarihi: 06.01.2024 08:14
Kaynak: Murat Can Aytemur
Yalova Üniversitesi MARMARAKAF’da gençlerle buluşacak

Marmara Kariyer Fuarı, Cumhurbaşkanlığı İnsan Kaynakları Ofisi tarafından koordine edilen “Yetenek Her Yerde” temasıyla 2019’da başlayan bölgesel kariyer fuarları serisinin bir parçasıdır. Fuar, Türkiye’nin önde gelen kurum ve kuruluşlarıyla genç üniversite öğrencilerini ve mezunlarını bir araya getiren bir etkinliktir.

Fuar, katılımcılara mesleklerle ilgili detaylı bilgi alma, kariyer planlarını oluşturma, bölgedeki birçok şirketle tanışma, kendi markalarını oluşturma ve girişimcilik konularında düşüncelerini firma kurum ve kuruluşlarla paylaşma fırsatı sunmaktadır. Fuarda, işverenler de üniversite öğrencileri ve mezunları ile iletişim kurma, iş/staj olanaklarını değerlendirme, işveren markalarını tanıtma imkanına sahip olacaklardır.

Yalova Üniversitesi, fuarda açacağı stantla, üniversitenin akademik birimleri, eğitim olanakları, sosyal ve kültürel faaliyetleri, uluslararası iş birlikleri, burs ve destek programları hakkında bilgi verecek. Ayrıca, üniversitenin kariyer merkezi, öğrencilere staj / iş fırsatlarına yönlendirme sağlayacak.

Yalova Üniversitesi, Marmara Kariyer Fuarı’na katılarak, gençlerin kariyerlerini şekillendirmelerine ve işverenlerin geleceğin yeteneklerini keşfetmelerine katkı sunmayı hedeflemektedir.

Murat Can Aytemur

Kaynak: Murat Can Aytemur

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.