Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Yalova Üniversitesi Kalite Komisyonu 3. toplantısını yaptı

Yalova Üniversitesi Kalite Komisyonu 3’üncü toplantısını Yalova Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Mehmet Bahçekapılı başkanlığında gerçekleştirdi

Haber Giriş Tarihi: 13.12.2023 05:40
Haber Güncellenme Tarihi: 13.12.2023 05:40
Kaynak: Murat Can Aytemur
Yalova Üniversitesi Kalite Komisyonu 3. toplantısını yaptı

Rektörlük Toplantı Salonunda gerçekleşen 3. Kalite YAÜ Komisyonu Toplantısı’nda, üniversitenin kalite ve akreditasyon çalışmaları değerlendirildi. Toplantıya, Rektör Prof. Dr. Mehmet Bahçekapılı, Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Senay Yürür Karslıoğlu, Kalite Koordinatörü Prof. Dr. Murat Azaltun, dekanlar, müdürler, idari birim yöneticileri ve dış paydaşlar katıldı.

Toplantıda, Kalite Koordinatörü Prof. Dr. Murat Azaltun, 2023 yılında gerçekleştirilen kalite faaliyetleri hakkında bir sunum yaptı. Prof. Dr. Karslıoğlu ise, üniversitenin akreditasyon yolculuğunda önemli bir araç olan stratejik planın nasıl hazırlandığını ve 2024 yılı çalışmalarında kullanılacak modeli anlattı.

Kalite ve akreditasyon çalışmalarının üniversitenin gelişimi için çok önemli olduğunu vurgulayan Bahçekapılı ise, “Kalite Koordinatörlüğü ve Strateji Geliştirme Daire Başkanlığı, üniversitemizin mevcut durumunu daha iyi hale getirebilmek için büyük bir gayretle çalışıyor. Her personelimizin kalite odaklı düşünmesi ve kalite anlayışını sahiplenmesi gerekiyor. Kalite, çoğulcu bir yaklaşımla gerçekleşir. Bu nedenle, üniversitemizin her paydaşının katkısı çok değerli” dedi.

Bahçekapılı’nın konuşmasının ardından, toplantıya katılanlar soru ve görüşlerini paylaştı. Toplantı, dış paydaşların değerlendirmeleri ile sona erdi.

Murat Can Aytemur

Kaynak: Murat Can Aytemur

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.