Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Yalova Milli Eğitim Müdürü’nden özel öğrenciye karne ziyareti

Yalova Milli Eğitim Müdürü Halil İbrahim Akmeşe, 2023/2024 eğitim ve öğretim yılının tamamlanması ve okulların 15 günlük sömestr tatiline girmesi nedeniyle, evde eğitim gören özel gereksinimli bir öğrenciyi ziyaret etti. Akmeşe, öğrenciye karnesini ve hediyesini bizzat takdim etti.

Haber Giriş Tarihi: 22.01.2024 15:52
Haber Güncellenme Tarihi: 22.01.2024 15:52
Kaynak: Yalova Hayat
https://www.yalovahayat.com/
Yalova Milli Eğitim Müdürü’nden özel öğrenciye karne ziyareti

Yalova Milli Eğitim Müdürü Halil İbrahim Akmeşe evde eğitim gördüğü için okula gelemeyen ve karnesini alamayan özel gereksinimli 75. Yıl Ziya Gökalp İlkokulu 3. sınıf öğrencisi Çağan Tunceri’yi evinde ziyaret ederek karnesini teslim etti.  Akmeşe, Tunceri ile sohbet ederek, iyi bir tatil dönemi ve başarılı bir eğitim hayatı diledi.

Akmeşe, yaptığı açıklamada, evde eğitim gören özel gereksinimli öğrencilerin de karnelerini alarak, tatilin tadını çıkarmalarını istediğini söyledi. Akmeşe, “Evde eğitim gören öğrencilerimiz, bizim için çok değerli. Onların da karnelerini alarak, tatilin tadını çıkarmalarını istiyoruz. Bu nedenle, Çağan yavrumuzu ziyaret ettik, ona karnesini ve hediyesini verdik. Karnesini almasının mutluluğuna biz de ortak oldu. Çağan’a ve tüm öğrencilerimize iyi tatiller diliyoruz” dedi.

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.