Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Yalova Milli Eğitim Müdürü Halil İbrahim Akmeşe: “Bilimsel alanda düşünen üreten gençler yetişiyor”

Yalova Milli Eğitim Müdürü Halil İbrahim Akmeşe, Zübeyde Hanım Ortaokulu tarafından düzenlenen TÜBİTAK 4006 Bilim Fuarı’na katıldı. Akmeşe, fuarın açılışını yaptıktan sonra öğrencilerin hazırladığı projeleri inceledi. Akmeşe, bilimsel alanda düşünen, projeler üreten gençler yetişmesi adına bu tip çalışmalara destek verdiklerini ve vermeye devam edeceklerini söyledi

Haber Giriş Tarihi: 12.01.2024 01:20
Haber Güncellenme Tarihi: 12.01.2024 01:20
Kaynak: Murat Can Aytemur
Yalova Milli Eğitim Müdürü Halil İbrahim Akmeşe: “Bilimsel alanda düşünen üreten gençler yetişiyor”

Yalova Milli Eğitim Müdürü Halil İbrahim Akmeşe, Zübeyde Hanım Ortaokulu’nun TÜBİTAK 4006 Bilim Fuarı’nın açılışını gerçekleştirdi. Fuarda sergilenen ve öğrencilerin hazırladığı birbirinden güzel projelerin yer aldığı stantları tek tek gezerek öğrencilerden bilgi aldı. Ardından okul yönetimi ve öğretmenlerle bir araya gelerek eğitim öğretim faaliyetleri ve YEGES hakkında bilgi aldı.

Fuarda emeği geçen öğrencileri ve öğretmenlerini tebrik eden Akmeşe, “Bilim fuarı, öğrencilerimizin bilimsel araştırma yapma, proje geliştirme, sunma ve paylaşma becerilerini geliştirmelerine katkı sağlayan önemli bir etkinliktir. Bu etkinlik sayesinde öğrencilerimiz, bilimsel alanda da düşünen, projeler üreten, yenilikçi ve yaratıcı gençler olarak yetişiyorlar. Bu tip çalışmalara destek veriyoruz ve vermeye devam edeceğiz. TÜBİTAK 4006 Bilim Fuarlarının da bu anlamda çok büyük bir katkısı ve önemi var. Bu fuarda ortaya konulan projeleri gördükçe, geleceğimizin emin ellerde olduğunu bir kez daha anlıyorum” dedi.

Akmeşe, ziyaretinin sonunda, Zübeyde Hanım Ortaokulu Müdürü Cafer Akgün’e teşekkür ederek, fuarın düzenlenmesinde emeği geçen herkese başarılar diledi.

Murat Can Aytemur

Kaynak: Murat Can Aytemur

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.