Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Yalova Milli Eğitim Müdürü Akmeşe, yeni öğretmenlerle kahvaltıda buluştu

Yalova İl Milli Eğitim Müdürü Halil İbrahim Akmeşe, 2023-2024 eğitim öğretim yılında Yalova’da göreve başlayan yeni öğretmenlerle bir araya geldi Yalova İl Milli Eğitim Müdürü Halil İbrahim Akmeşe, 2023-2024 eğitim öğretim yılında Yalova’da göreve başlayan yeni öğretmenlerle bir araya geldi

Haber Giriş Tarihi: 12.09.2023 11:15
Haber Güncellenme Tarihi: 12.09.2023 11:15
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.yalovahayat.com/
Yalova Milli Eğitim Müdürü Akmeşe, yeni öğretmenlerle kahvaltıda buluştu

Yalova’da eğitim ordusuna katılan yeni öğretmenler, İl Milli Eğitim Müdürü Halil İbrahim Akmeşe ile keyifli bir kahvaltıda buluştular. Kahvaltının ardından Akmeşe, öğretmenlere hitaben bir konuşma yaptı. Akmeşe, her birine ayrı ayrı hem eğitim camiasına hem de Yalova’ya hoş geldiniz diyerek, heyecanlarını hiç yitirmeyecekleri mutlu bir meslek hayatı diledi.

Akmeşe, Yalova’nın eğitim alanında elde ettiği başarılardan da bahsetti. Akmeşe, “Yalova, eğitimde Türkiye’nin önde gelen illerinden biridir. Bu başarıyı sürdürmek ve daha da ileriye taşımak için sizlerin çabalarına ihtiyacımız var. Sizler, bu kutsal mesleği layıkıyla yapacak ve geleceğimizin teminatı olan çocuklarımızın eğitimine katkı sağlayacaksınız” dedi.

Yeni öğretmenler de Akmeşe’ye teşekkür ederek, öğretmenlik mesleğinin sorumluluk ve bilinci ile çalışacaklarını ifade ettiler. Öğretmenler, “Öğretmenlik hepimizin hayaliydi ve bugün bu hayali gerçekleştirmenin mutluluğunu yaşıyoruz. Yalova’ya geldiğimizden beri çok sıcak bir karşılamayla karşılaştık. İl Milli Eğitim Müdürümüzün bize verdiği destek ve güven çok değerli. Bu güzel organizasyon için kendisine çok teşekkür ediyoruz” diye konuştular.

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.