Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Yalova Milli Eğitim Müdür Akmeşe, İl Milli Eğitimi Müdürleri Toplantısına katıldı

Yalova Milli Eğitim Müdürü Halil İbrahim Akmeşe Ankara’da gerçekleştirilen ve 81 ilin il Milli Eğitim Müdürü’nün katıldığı toplantıda Yalova’daki eğitim çalışmaları hakkında Milli Eğitim Bakanı Yusuf Tekin’e bilgiler verdi.

Haber Giriş Tarihi: 08.11.2023 02:11
Haber Güncellenme Tarihi: 08.11.2023 02:11
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.yalovahayat.com/
Yalova Milli Eğitim Müdür Akmeşe, İl Milli Eğitimi Müdürleri Toplantısına katıldı

Yalova Milli Eğitim Müdürü Halil İbrahim Akmeşe, Milli Eğitim Bakanı Yusuf Tekin başkanlığında Ankara’da gerçekleştirilen İl Milli Eğitim Müdürleri toplantısına katıldı. Toplantıda eğitimde kaliteyi daha da yükseltmek için ekip ruhuyla çalışmanın önemine vurgu yapıldı. Akmeşe, toplantı sonrasında yaptığı açıklamada, Yalova’da eğitimdeki gelişmeleri ve sorunları Bakan Tekin’e ilettiğini söyledi.

Akmeşe, toplantının oldukça verimli geçtiğini belirterek, şunları kaydetti:

“Bakanımız Yusuf Tekin, göreve geldiğinden bu yana yürütülen faaliyetleri anlatarak eğitimde kaliteyi daha da yükseltmek için ekip ruhuyla çalışmanın önemini vurguladı. Türkiye Yüzyılı hedeflerine ulaşılmasında milli eğitim camiasının önemli bir misyonu olduğunu kaydetti. Bakanımızın ardından tüm genel müdürler bağlı oldukları bakan yardımcıları koordinesinde kendi alanlarıyla ilgili sunum yaptı. Öte yandan il milli eğitim müdürleri illerinde karşılaştıkları sorunları iletti ve çözüm noktasında istişarelerde bulunuldu.”

Yalova’da eğitimdeki gelişmeleri ve sorunları Bakan Tekin’e ilettiğini ifade eden Yalova Milli Eğitim Müdürü Halil İbrahim Akmeşe ise, “Yalova’da eğitimde kaliteyi artırmak için yaptığımız çalışmaları, karşılaştığımız zorlukları, ihtiyaç duyduğumuz destekleri Bakanımıza aktardık. Bakanımız, Yalova’daki eğitim camiasının gayretlerini takdir ettiğini, sorunların çözümü için gerekli adımların atılacağını söyledi. Bakanımıza, Yalova’da eğitime verdiği önem ve destek için teşekkür ediyorum.” Dedi.

M. Tunç Tanrıverdi

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.