Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Yalova Kadıköy Belediye Başkanı Şahin Okulları Ziyaret Etmeye Devam Etti

Kadıköy Belediye Başkanı Mehmet Şahin, 24 Kasım Öğretmenler Günü münasebetiyle bölgede bulunan okullara ziyaret gerçekleştirdi. Bu kapsamda okullarda misafir edilen Şahin, okul yöneticileri ve öğretmenlerle bir araya gelerek onların Öğretmenler Günü’nü kutladı.

Haber Giriş Tarihi: 27.11.2023 11:56
Haber Güncellenme Tarihi: 27.11.2023 11:56
Kaynak: M. Tunç Tanrıverdi
https://www.yalovahayat.com/
Yalova Kadıköy Belediye Başkanı Şahin Okulları Ziyaret Etmeye Devam Etti

Yalova Kadıköy Belediye Başkanı Mehmet Şahin, 24 Kasım Öğretmenler günü dolayısıyla bölgede bulunan okulları sırasıyla ziyaret etti. Ziyaret ettiği okullarda eğitimcilerle hasbihal eden Şahin Öğretmenler Günü’nü tüm içten dilekleriyle kutlayarak başarılar diledi.

Kadıköy Belediye Başkanı Mehmet Şahin ve Başkan Yardımcısı Gökçen Şahin Eroğlu, 24 Kasım Öğretmenler Günü dolayısıyla beldede bulunan TOBB Mesleki Ve Teknik Anadolu Lisesi’ni ziyaret etti.

Ziyarette öğretmenlerle bir araya gelen Başkan Şahin eğitim faaliyetleri hakkında istişarelerde bulundu. Ardından Kadıköy Belediye Başkanı Mehmet Şahin ve Başkan Yardımcısı Gökçen Şahin Eroğlu, Uğur Okulları Yalova Kampüs Müdürü Gökay Samih Piranoğlu ve öğretmenleri ziyaret ederek Öğretmenler Günü’nü kutladı.

Ziyaret sonunda Başkanlar misafirperverliklerinden dolayı Kampüs Müdürü Gökay Samih Piranoğlu’na ve TOBB Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi yönetimine teşekkür etti.

M. Tunç Tanrıverdi

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.