Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Yalova Emniyet Müdürü Salih Gözüm, öğrencilerle bir araya geldi

Yalova Emniyet Müdürü Salih Gözüm, İl Emniyet Müdürlüğü Toplum Destekli Polislik Şube Müdürlüğü ile birlikte Altınova Anadolu Lisesi ve Kaytazdere Mahalle Muhtarlığı’nı ziyaret ederek, okul yönetimi, öğretmenler, öğrenciler, muhtar ve vatandaşlarla bir araya geldi

Haber Giriş Tarihi: 06.01.2024 04:20
Haber Güncellenme Tarihi: 06.01.2024 04:20
Kaynak: M. Tunç Tanrıverdi
https://www.yalovahayat.com/
Yalova Emniyet Müdürü Salih Gözüm, öğrencilerle bir araya geldi

Ziyaretlerde, akran zorbalığı, güvenlik önlemleri, güvenli internet, sosyal medyanın etkileri ve mesleki kariyer planlaması gibi konularda bilgilendirme faaliyetleri yapıldı.

Yalova Emniyet Müdürlüğü Toplum Destekli Polislik Şube Müdürlüğü, İl Emniyet Müdürü Salih Gözüm’ün katılımıyla Altınova Anadolu Lisesi ve Kaytazdere Mahalle Muhtarlığı’nı ziyaret etti. Ziyaretlerde, okul yönetimi, öğretmenler, öğrenciler, muhtar ve vatandaşlarla görüş alışverişinde bulunuldu.

Altınova Anadolu Lisesi’nde yapılan ziyarette, okul yönetimi ve öğretmenlere akran zorbalığı, güvenlik önlemleri, güvenli internet, sosyal medyanın öğrenciler üzerindeki etkileri konularında bilgilendirme yapıldı. Akabinde öğrencilerle bir araya gelerek mesleki kariyer planlamasıyla ilgili öğrencilere gerekli bilgilendirmelerde bulunuldu. Öğrencilerin sorularını da yanıtlayan Yalova Emniyet Müdürü Salih Gözüm ise, polislik mesleğinin zorlukları ve güzellikleri hakkında da öğrencilere bilgi verdi.

Kaytazdere Mahalle Muhtarlığı’nda yapılan ziyarette ise, muhtar ve vatandaşların talepleri dinlenerek mahallenin sorunlarına yönelik bilgilendirme faaliyetinde bulunuldu. Muhtar ve vatandaşlar, polisin mahallelerine gelerek kendileriyle ilgilenmesinden duydukları memnuniyeti dile getirdiler.

M. Tunç Tanrıverdi

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.