Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Yalova Emniyet Müdürü Salih Gözüm’den öğrencilere polislik dersi

Yalova Emniyet Müdürü Salih Gözüm, il genelindeki okullardan gelen öğrencileri yeni hizmet binasında ağırlayarak polislik mesleği hakkında bilgiler verdi. Gözüm, çocukların polislere olan sevgi ve saygısını artırmak için makamında kabul ettiği öğrencilere hediyeler de takdim etti

Haber Giriş Tarihi: 13.12.2023 00:21
Haber Güncellenme Tarihi: 13.12.2023 00:21
Kaynak: Murat Can Aytemur
Yalova Emniyet Müdürü Salih Gözüm’den öğrencilere polislik dersi

Yalova Emniyet Müdürlüğü, il geneli okullarda yapılan toplantılar neticesinde alınan kararlar doğrultusunda öğrencilerin kademeli olarak İl Emniyet Müdürlüğü Hizmet Binasını ziyaret etmelerini sağladı. Bu kapsamda, Müfettiş Hamdi Girgin İlkokulu ile Cumhuriyet Ortaokulu öğrenci ve öğretmenleri, yeni hizmet binasına ziyaret etkinliği düzenledi.

Etkinlik sırasında, Olay Yeri İnceleme Şube Müdürlüğü, Eğitim Şube Müdürlüğü, Bilgi Teknolojileri ve Haberleşme Şube Müdürlüğü (Haber Merkezi) ve Asayiş Şube Yunus Tim motorize ekipleri öğrencilere görevli personeller tarafından tanıtıldı. Öğrenciler, polislerin kullandığı araç, gereç ve teknolojileri yakından görme fırsatı buldu.

Yalova Emniyet Müdürü Salih Gözüm de, makamında öğrencileri ağırlayarak onlarla sohbet etti. Gözüm, polislik mesleğinin önemini, zorluklarını ve güzelliklerini anlattı. Gözüm, öğrencilere polislere karşı saygılı ve sevgili olmalarını, okullarında başarılı olmalarını ve hayallerini gerçekleştirmelerini tavsiye etti. Gözüm, öğrencilere çeşitli hediyeler de takdim ederek, kendilerini her zaman Emniyet Müdürlüğü’nde görmek istediğini söyledi.

Etkinlik, öğrencilerin Emniyet Müdürlüğü servis araçlarıyla güvenli bir şekilde okullarına sevki ile sona erdi.

Murat Can Aytemur

Kaynak: Murat Can Aytemur

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.