Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Yalova’dan Türkiye’yi duygulandıran performans

Yalova Güzel Sanatlar Lisesi 2024 yılının ilk dersine çeşitli enstrümanlar ile İstiklal Marşı’nı seslendirerek başladı.

Haber Giriş Tarihi: 03.01.2024 01:51
Haber Güncellenme Tarihi: 03.01.2024 01:51
Kaynak: Murat Can Aytemur
Yalova’dan Türkiye’yi duygulandıran performans

2023 yılının geride kalması ile birlikte öğrenciler yeni yıla heyecan dolu girdi. Yalova’da yer alan Yalova Güzel Sanatlar Lisesi öğrencileri 2024’e anlamlı bir giriş yaptı. Hepsi birbirinden yetenekli genç öğrenciler piyano, bağlama, ud, keman, gitar ve daha pek çok enstrüman eşliğinde, sözleri Mehmet Akif Ersoy’a ve bestesi Osman Zeki Üngör’e ait olan, İstiklal Marşımızı en güzel şekilde seslendirdi.

Paylaşılan video kısa zaman içerisinde internet ortamında da yoğun ilgi gördü, vatandaşlar duygu dolu videoyu izlerken gençleri tebrik etti ve başarılar diledi. Toplamda 1 dakika 22 saniye olan video defalarca kez oynatıldı, öğrencilerin Türk Bayrakları ile donattığı okul, Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ün resimleri ve genç yeteneklerin pek çok farklı enstrüman ile izleyenlerin beğenisine sunduğu İstiklal Marşı aynı zamanda ülke genelinde de tebrikler ile karşılandı.

Türkiye Cumhuriyeti Milli Eğitim Bakanlığı tarafından yapılan açıklamada, ‘’ Yeni yılın ilk ders gününe Yalova Güzel Sanatlar Lisesi öğrencilerimizin güzel yorumu eşliğinde İstiklal Marşımızla başlıyor, 2024 yılının sağlık ve başarılar getirmesini temenni ediyoruz’’ diye belirtildi.

Murat Can Aytemur

Kaynak: Murat Can Aytemur

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.