Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Yalova’da Okul müdürleri toplantısı yapıldı

Yalova Milli Eğitim Müdürü Halil İbrahim Akmeşe başkanlığında 2023-2024 Eğitim Öğretim Yılı Sene Başı Okul ve Kurum Müdürleri Toplantısı yapıldı. Toplantıda yeni eğitim yılına hazır olduklarını belirten Akmeşe, tüm okul ve kurum müdürlerine başarılar diledi.

Haber Giriş Tarihi: 07.09.2023 09:00
Haber Güncellenme Tarihi: 07.09.2023 09:00
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.yalovahayat.com/
Yalova’da Okul müdürleri toplantısı yapıldı

Yalova'da eğitim camiası yeni eğitim yılına hazırlanıyor. Bu kapsamda Yalova Milli Eğitim Müdürü Halil İbrahim Akmeşe başkanlığında 2023-2024 Eğitim Öğretim Yılı Sene Başı Okul ve Kurum Müdürleri Toplantısı Raif Dinçkök Kültür Merkezi'nde gerçekleştirildi.

İlginizi çekebilirYalova’da uyum süreci eğitimleri başladı

Toplantıya İl Milli Eğitim Müdür Yardımcıları, 5 ilçe Milli Eğitim Müdürü, Şube Müdürleri ile tüm resmi ve özel okul/kurum müdürleri katıldı.
Toplantının açılış konuşmasını yapan Yalova Milli Eğitim Müdürü Halil İbrahim Akmeşe, yeni eğitim yılının hayırlı olmasını temenni etti. Yalova olarak tüm eğitim kurumlarının yeni eğitim yılına hazır olduğunu vurgulayan Akmeşe, "Biz hazırız. Okullarımız ilk ders ziliyle birlikte öğrencilerimizi bekliyor" dedi.


Akmeşe, yeni eğitim ve öğretim yılının Yalova'da sorunsuz bir şekilde başlaması için gereken tüm çalışmaların yapıldığını ve tedbirlerin alındığını da ifade etti. 1'nci ve 9'ncu sınıfların uyum eğitimlerinin başladığına dikkat çeken Akmeşe, "11 Eylül 2023 tarihinde çalacak olan ilk ders zili ile öğrencilerimiz ve eğitimcilerimiz okullarla buluşacaklar. Uyum eğitimi alan öğrencilerimiz okula daha kolay adapte olacaklar" diye konuştu.
Akmeşe, toplantının sonunda tüm okul ve kurum müdürlerine yeni eğitim yılında başarılar diledi. Toplantıda ayrıca okulların fiziki durumu, eğitimin kalitesi, personel ihtiyacı, özel eğitime muhtaç öğrencilerin durumu gibi konular da görüşüldü.

M. Tunç Tanrıverdi

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.