Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Yalova’da Okul kantin ihaleleri başarıyla tamamlandı

Yalova İl Milli Eğitim Müdürlüğü, okul kantin ihalelerini şeffaf, adil ve sorunsuz bir şekilde gerçekleştirdi. İhale sürecine katılan kantin işletmecileri, İl Milli Eğitim Müdürü Halil İbrahim Akmeşe’ye ve ihale komisyonu ekibine teşekkür etti

Haber Giriş Tarihi: 27.12.2023 03:16
Haber Güncellenme Tarihi: 27.12.2023 03:16
Kaynak: M. Tunç Tanrıverdi
https://www.yalovahayat.com/
Yalova’da Okul kantin ihaleleri başarıyla tamamlandı

Yalova Kantin İşletmecileri Esnaf Derneği Yönetim Kurulu Başkanı Selim Işılak, yazılı bir açıklama yaparak, okul kantin ihalelerinin başarılı bir şekilde tamamlanmasından duyduğu memnuniyeti dile getirdi. Işılak, “İhale süreci, şeffaf, adil ve sorunsuz bir şekilde yürütüldü. Bu süreçte emeği geçen başta Yalova İl Milli Eğitim Müdürü Halil İbrahim Akmeşe ve onun nezdinde Milli Eğitim Müdürlüğü İhale Komisyonu ekibine teşekkür ediyoruz. Kantin işletmecileri olarak, okullarımızda kaliteli ve sağlıklı hizmet vermeye devam edeceğiz” dedi.

Okul kantin ihaleleri, Yalova İl Milli Eğitim Müdürlüğü ihale salonunda gerçekleştirildi. İhalelere, çok sayıda kantin işletmecisi katıldı. İhaleler, okul kantinleri yönetmeliği ve ilgili mevzuata uygun olarak yapıldı.

M. Tunç Tanrıverdi

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.