Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Yalova’da öğretmenler kanlarıyla hayat kurtarmaya devam ediyor

Yalova’daki tüm okullarda geleneksel hale dönüşen kan bağışı faaliyetleri hız kesmeden devam ediyor. Yalova İl Milli Eğitim Müdürü Halil İbrahim Akmeşe, 700. Yıl Osmangazi İlk ve Ortaokulu’nda gerçekleştirilen etkinliğe katılarak bu önemli toplum hizmeti çalışmasına katkılarından dolayı okul yöneticileri, öğretmenler, öğrenciler ve velileri tebrik etti

Haber Giriş Tarihi: 28.05.2024 03:49
Haber Güncellenme Tarihi: 28.05.2024 03:49
Kaynak: Murat Can Aytemur
Yalova’da öğretmenler kanlarıyla hayat kurtarmaya devam ediyor

Yalova Milli Eğitim Müdürlüğü kan bağışı kampanyaları ile Kızılay’ın kan stoklarının yeterli olmasına desteğini sürdürüyor. Bu çerçevede 700. Yıl Osmangazi İlk ve Ortaokulu’nda kan bağışı kampanyası gerçekleştirildi. Okula giderek kampanyaya destek veren öğretmen ve okul yöneticilerine teşekkür eden Yalova Milli Eğitim Müdürü Halil İbrahim Akmeşe bu konudaki hassasiyetlerinin devam edeceğini söyledi. Kan kampanyaları ile Kızılay'ın azalan kan stoklarının yeniden tamamlanmasına destek olmaya çalıştıklarını ifade eden Akmeşe, "Kan acil değil sürekli bir ihtiyaç maddesidir. Bugün kan verirken çok farkına varmasanız da yarın kan ihtiyacınız olduğunda bunun ne denli önemli olduğunu hissedeceksiniz. O nedenle de biz Yalova'daki eğitim neferleri olarak geleceğimizin teminatı yavrularımızı yetiştirirken diğer yandan da böyle kampanyalara destek vererek hayat kurtarıyoruz” dedi.

ÖĞRETMENLERDEN BÜYÜK DESTEK

Öğretmenlerin ve okullardaki yöneticilerin bu kampanyalara gösterdikleri ilgi ve verdikleri destekten övgüyle bahseden Akmeşe, "Hiçbir eğitimci bu konuda duyarsız davranıp bana ne demeden kan bağışında bulunuyor ve bu konuda üzerine düşeni yerine getiriyor. Bundan sonra da kan bağışı kampanyalarına destek vermeye devam edeceğiz" dedi.

KIZILAY'DAN TEŞEKKÜR

Kızılay Yalova Kan Bağışı merkezi yetkilileri ise İl Milli Eğitim Müdürlüğü ve öğretmenlere bu konuda ortaya koydukları hassasiyetten dolayı teşekkür ettiler.

Kaynak: Murat Can Aytemur

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.