Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Yalova'da öğrencilere dolandırıcılığa karşı bilgilendirme SMS'i gönderildi

Toplum Destekli Polislik Şube Müdürlüğü ile Yalova İl Milli Eğitim Müdürlüğü koordinesinde, Yalova’da öğrenim gören tüm öğrencilere ve velilerine dolandırıcılığa karşı bilgilendirme SMS'i gönderildi.

Haber Giriş Tarihi: 03.06.2024 02:35
Haber Güncellenme Tarihi: 03.06.2024 02:35
Kaynak: Murat Can Aytemur
Yalova'da öğrencilere dolandırıcılığa karşı bilgilendirme SMS'i gönderildi

Toplum Destekli Polislik Yalova Şube Müdürlüğü, gerçekleştirdiği bilgilendirme çalışmaları ile beraber çok sayıda vatandaşa önemli konularda uyarılarda bulunuyor ve farkındalık kazandırmaya devam ediyor. Bu kapsamda son olarak, Toplum Destekli Polislik Yalova Şube Müdürlüğü ve Yalova İl Milli Eğitim Müdürlüğü koordinesinde ilimiz Yalova’da ki tüm okullarda öğrenim gören öğrencilere ve velilerine dolandırıcılığa karşı bilgilendirme SMS'i gönderildi.

Dolandırıcılığa karşı gönderilmiş olan bilgilendirme SMS'leri, hem öğrencilerin hem de velilerin, olası dolandırıcılık girişimlerine karşı daha bilinçli ve hazırlıklı olmalarını sağlayacak nitelikte oldu. Yalova’da atılan bu önemli adım, burada yaşayanlar için dolandırıcılıkla mücadelede önemli bir farkındalık yarattı. Toplum Destekli Polislik ve İl Milli Eğitim Müdürlüğü'nün ortak çalışmasıyla gerçekleştirilen bu bilgilendirme çalışması, vatandaşlar tarafından da olumlu olarak karşılandı ve güvenliğine yönelik önemli bir destek olarak görüldü.

Murat Can Aytemur

Kaynak: Murat Can Aytemur

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.