Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Yalova'da İYC Erkek Öğrenci Yurdu hizmete girdi

İlim Yayma Cemiyeti (İYC) Yalova Şubesi tarafından Yalova Üniversitesi’nin yan tarafında inşa edilen erkek öğrenci yurdu hizmete girdi. Yurdun açılışı dolayısıyla açıklama yapan İYC Yalova Şube Başkanı Süleyman Çelebi, emeği geçenlere teşekkür etti

Haber Giriş Tarihi: 12.10.2023 00:38
Haber Güncellenme Tarihi: 12.10.2023 00:38
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.yalovahayat.com/
Yalova'da İYC Erkek Öğrenci Yurdu hizmete girdi

250 öğrenci kapasiteli İYC Erkek Öğrenci Yurdu hizmete girdi. Konuyla ilgili bir açıklama yapan İYC Yalova Şube Başkanı Süleyman Çelebi, yurdun hayata geçirilmesinde büyük bir gayret sarf ettiklerini söyledi.

Çelebi, “Bu yurdumuzun inşa kararını veren ve kaynak oluşturan İYC Genel Başkanımız Yusuf Tülün, başkan yardımcıları ve yönetim kuruluna, her müşkilatımızda çözüm ortağımız olan genel merkez idari yöneticilerimize, arsa temininde, inşa sürecinde destek olan Prof. İsmail Adak’a, Yalova valilerimize, önceki İYC Yalova şube başkanımız Fazıl Özyıldırım ve ekibine, Belediye Başkanımız Mustafa Tutuk ve imar işleri yöneticilerine, Gençlik ve Spor Müdürümüz Salih Kılıç ve ekibine, inşaatımızın taahhüt hizmetlerini üstlenen Bay 99 İnşaat Bayramali Yılmaz’a, İl Genel Meclis Başkanımız Hasan Soygüzel, Genel Sekreter Ümit Yılmaz, Prokon Yapı Denetim ekibine, inşaatın yapımında emek veren, maddi destek oluşturan tüm emektarlara, yurt müdürümüz Ömer Faruk Satır’a, İYC Yalova Şube yöneticilerimize, her sıkıştığımızda imdadımıza yetişen müşavere kurul üyemiz İnşaat Mühendisi Nevzat Çelikten’e, kısaca 250 kişilik öğrencilerin barınacağı ve ülkemize birer değer olarak yetişecek bu yurdun başlangıcından nihayetine kadar emeği geçip burada zikretmediğimiz tüm gönüldaş, bağışçılarımız ve hayırseverlerimize kocaman teşekkürlerimizi sunuyoruz. Allah binlerce kere razı olsun. Çok mutluyuz” dedi.

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.