Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Yalova’da ‘Çocuğun eğitiminde ailenin rolü’ semineri düzenlendi

Çiftlikköy Müftülüğü, 4-6 yaş Kur’an kurslarında okuyan öğrencilerin velilerine yönelik ‘Çocuğun Eğitiminde Ailenin Rolü’ konulu bir seminer düzenledi

Haber Giriş Tarihi: 23.12.2023 05:14
Haber Güncellenme Tarihi: 23.12.2023 05:14
Kaynak: M. Tunç Tanrıverdi
https://www.yalovahayat.com/
Yalova’da ‘Çocuğun eğitiminde ailenin rolü’ semineri düzenlendi

Çiftlikköy Belediye Kültür Merkezi’nde gerçekleştirilen seminer, Merkez Camii Müezzin Kayyımı Yusuf Erci’nin okuduğu Kur’an-ı Kerim tilavetiyle başladı. Ardından Psikolog Büşra Çolak Yılmaz, ailenin çocuğun din eğitimindeki rolü ve önemine değinen bir sunum yaptı. Yılmaz, sunumunda ailenin çocuğun inanma ihtiyacını karşılamakla görevli olduğunu, çocukta din duygusunun uyanması ve gelişimi için aileye büyük sorumluluk düştüğünü, aile içi ilişkilerin, tutumların ve disiplinin çocuğun din eğitiminde etkili olduğunu anlattı.

Seminerin sonunda, Psikolog Büşra Çolak Yılmaz’a teşekkür ederek çiçek takdim edildi. Seminere katılan öğrenci velileri ise, seminerden memnun kaldıklarını, çocuklarının din eğitimine katkı sağlayacak bilgiler edindiklerini, Çiftlikköy Müftülüğü’ne ve semineri organize eden öğretici Nur Kübra Ayık’a teşekkür ettiklerini ifade ettiler.

M. Tunç Tanrıverdi

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.